Bruce Willis:

Nektet å bruke munnbind - kastet ut

Hollywood-stjerna Bruce Willis kastet ut av apotek etter munnbindnekt.

NEKTET: Skuespilleren Bruce Willis nektet å ta på seg munnbind under et apotekbesøk. Da ble han bedt om å dra. Foto: REX / David Fisher / NTB
NEKTET: Skuespilleren Bruce Willis nektet å ta på seg munnbind under et apotekbesøk. Da ble han bedt om å dra. Foto: REX / David Fisher / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager skal det lite til for å snu sosiale medier på hodet, og flere kjendiser har den siste tida opplevd å bli hengt ut både på Twitter, Instagram og TikTok.

Nå er det Hollywood-stjerna Bruce Willis (65) som får kjenne på presset, etter at nye bilder av actionhelten dukket opp.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Kastet ut

Mandag denne uka begynte det nemlig å florere bilder av 65-åringen, der man tydelig kunne se ham forlate et Rite Aids-apotek i Los Angeles, ifølge Page Six.

Grunnen til at bildene overrasker, er at «Die Hard»-stjerna ikke har på seg munnbind, som ellers er en del av tiltakene som er påkrevd på grunn av coronapandemien.

Han har imidlertid på seg en bandana som han har bundet rundt halsen, man valgte altså å ikke trekke den over munnen heller.

Ifølge Page Six skal Willis ha blitt bedt om å forlate apoteket fordi han faktisk nektet å bruke munnbind. De skriver også at folk på stedet har uttalt at skuespilleren dro fra apoteket uten å kjøpe noe.

FÅR KRITIKK: Lana Del Reys nyeste tilbehør falt ikke i smak hos alle. Video: AP/Twitter Vis mer

Beklaget

Bildene av actionstjerna har som nevnt fått mennesker på sosiale medier til å se rødt, og han blir sterkt beskyldt for å ikke ta ansvar i den vanskelige tida verden befinner seg i.

I en uttalelse gitt til People beklager 65-åringen seg nå for feiltakelsen. Samtidig benytter han muligheten til å oppfordre folk til å bruke munnbind.

- Det var en feilbedømmelse. Vær trygge der ute og la oss fortsette å «mask up», uttalte han tirsdag.

I Los Angeles alene er det over 12 000 mennesker som har mistet livet av covid-19. I delstaten California har det i alt vært to millioner smittede, hvorav mer enn 950 000 av tilfellene har vært i Los Angeles, ifølge blant andre LA Times.

Willis har oppholdt seg store deler av pandemien i karantene med ekskona Demi Moore (58), samt de voksne barna Tallulah (26), Scout (29) og Rumer (32), i Idaho.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer