«Farmen»-Erlend:

Nektet sex før ekteskap: - Fantastisk

«Farmen»-deltakeren åpner seg om det han mener er nøkkelen til ekteskapet.

LYKKELIGE: Da «Farmen»-deltaker Erlend Indergaard røk ut av gårdskonkurransen fikk han endelig møte kona Annika igjen. Foto: Privat
LYKKELIGE: Da «Farmen»-deltaker Erlend Indergaard røk ut av gårdskonkurransen fikk han endelig møte kona Annika igjen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag var det pastor Erlend Indergaard (53) som måtte forlate årets sesong av «Farmen», til tross for mye TV-tid så langt i sesongen. Han fikk imidlertid en direktebillett til sidekonkurransen «Torpet» - en konkurranse han raskt bestemte seg for å trekke seg fra.

Pastoren, som også er leder for pinsemenigheten Betel i Trondheim, kunne da endelig møte kona Annika (56) igjen.

Ekteparet har vært gift i 31 år, og har gjennom åra fått fire barn - som er 29, 28, 26 og 21 år gamle. De møttes da «Farmen»-deltakeren var 22 år gammel, kona var nettopp fylt 25, og har altså holdt sammen siden.

Nå avslører Indergaard hva som har vært deres nøkkel til et lykkelig ekteskap.

- Vi vokser oss sammen

Paret giftet seg i 1991, ett års tid etter at de traff hverandre i svenske Uppsala, der Annika bodde og Indergaard studerte.

- Det er helt fantastisk. Og så blir det bare bedre og bedre, vi vokser oss sammen. Vi har vært sammen i 32 år, sier han til Dagbladet.

Indergaard er selv personlig kristen, og har gjennom livet valgt å følge flere konservativt kristne prinsipper. Blant annet ønsket han ikke å ha sex med kona før de inngikk ekteskap - et valg som kanskje virker «fjernt» for enkelte i 2022.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer