Nicki Bille:

Nicki Bille venter barn med 18-åring

Avslører hyggelig nyhet etter skandalen.

BLIR PAPPA: Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen skal bli pappa igjen. Overfor ei dansk avis avslører 31-åringen at han og 18 år gamle Sofie Larsen blir foreldre i desember. Foto: NTB scanpix
BLIR PAPPA: Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen skal bli pappa igjen. Overfor ei dansk avis avslører 31-åringen at han og 18 år gamle Sofie Larsen blir foreldre i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske fotballspilleren Nicki Bille Nielsen (31) har vært mye omtalt den siste tida. Like før jul ble han skutt med hagle i sitt eget hjem i København. 31-åringen ble i april også dømt til fire måneders ubetinget fengsel, etter å ha vært tiltalt for fem forhold - inkludert våpentrusler, kokainbesittelse og vold.

I tillegg til fengselsstraffen ble han dømt til å betale saksomkostninger, erstatning til en dørvakt han har slått og erstatning til en sykepleier han er dømt for ha truet. Han har anket dommen, men saken er ikke berammet på nytt ennå. Fotballproffen er dømt for liknende forhold tidligere.

I mellomtida virket det som at den tidligere Rosenborg-spilleren tar livet med knusende ro. Han har blant annet funnet kjærligheten, og skal bli pappa igjen. Det med 18 år gamle Sofie Larsen.

Møttes på lekeland

Paret bekrefter selv den hyggelige nyheten overfor danske Ekstra Bladet.

- Vi gleder oss helt sinnssykt. Vi har kjent hverandre i tre måneder, og hvordan vi møttes er en gøyal historie. Det gjorde vi nemlig på Dinos lekeland i Ishøj, skriver han i en uttalelse til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer