Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nicole Kidman bryter tausheten etter den bisarre Oscar-klappinga

Ble blant annet sammenliknet med klappende sel.

- PINLIG: Skuespiller Nicole Kidman (49) har i etterkant av Oscar-utdelinga fått mye oppmerksomhet for en noe merkverdig måte å klappe på. Videosnutten av hennes ble tatt da en av vinnerne ble utropt fra scenen. Foto: NTB Scanpix
- PINLIG: Skuespiller Nicole Kidman (49) har i etterkant av Oscar-utdelinga fått mye oppmerksomhet for en noe merkverdig måte å klappe på. Videosnutten av hennes ble tatt da en av vinnerne ble utropt fra scenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Årets Oscar-utdeling, som gikk av stabelen forrige måned, fikk definitivt sitt tabloide smell da feil vinner ble annonsert mot slutten av showet.

Hendelsen var imidlertid bare en av mange som fikk stor oppmerksomhet denne kvelden.

I et nytt intervju åpner skuespiller Nicole Kidman (49) opp om hvordan hun ble utgangspunkt for spøk og latterliggjøring i sosiale medier etter en noe bisarr klappestil.

- Jeg er så glad for at dere tok opp dette, for det var skikkelig pinlig, sier Kidman i det australske radioprogrammet «Kyle and Jackie O Show», idet hun blir konfrontert med saken.

- Ville vært verre

Under utdelinga ble skuespilleren nemlig fanget på kamera da hun skulle klappe for en av prisvinnerne. Flere sammenliknet klappestilen med alt fra en sel og en robot, til en øgle, samt Grinchen.

49-åringen forklarer nå at årsaken var en enorm diamantring, som hun ikke ville få skader på.

Jeg tenkte bare: «Uff, jeg vil klappe, jeg kan ikke droppe å klappe». Det ville jo vært verre, ikke sant? Om folk hadde tenkt: «Hvorfor klapper ikke Nicole?».

- Så derfor klappet jeg, men det var veldig vanskelig grunnet den store ringen, som heller ikke er min. Den var utrolig nydelig, og jeg var livredd for å ødelegge den, sier hun.

Deltok ikke på utdelinga

Kidman er imidlertid ikke den eneste som har måttet svare for seg etter Oscar-utdelinga.

Skuespilleren Ryan Gosling (36) fikk nemlig sin dose oppmerksomhet da han dukket opp på den store Oscar-utdelingen uten sin like kjente samboer, Eva Mendes (42).

I stedet hadde han med seg en «ukjent» blondine, som satt ved siden av ham under hele utdelinga. Kvinnen ble seinere identifisert som Goslings søster.

Tidligere denne uka forklarte Mendes hvorfor hun valgte å ikke bli med kjæresten på den gjeve prisutdelinga.

- Det folk ikke vet om meg, er at jeg elsker å være hjemme, fortalte skuespilleren til bladet Shape, og fortsatte:

- I stedet for å møte opp på den røde løperen, ville jeg heller være hjemme sammen med jentene våre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media