ÅRETS VINNERE: Juryen, bestående av tidligere deltakere, stemte fram Madelen Voreland Berås og Niklas Vindel som verdige vinnere av årets «Paradise Hotel». Foto: Martin Jakobsen/TV3
ÅRETS VINNERE: Juryen, bestående av tidligere deltakere, stemte fram Madelen Voreland Berås og Niklas Vindel som verdige vinnere av årets «Paradise Hotel». Foto: Martin Jakobsen/TV3Vis mer

Niklas Vindel og Madelen Voreland Berås vant «Paradise Hotel»

- Jeg skjønte ikke helt at vi hadde vunnet i starten.

(Dagbladet): I kveld ble det klart at Madelen Voreland Berås  (20) og Niklas Vindel (25) stakk av med seieren i årets «Paradise Hotel» etter en dramatisk finale.

Etter at finalisten Kim Høgås Hansen (21) ble utvist på grunn av juksing tidligere i oppholdet måtte hans partner Heidi Stueflåtten (21) velge seg en ny maker blant de tidligere deltakerne.

Valget falt på Mikael «Micke» Johnsson, men de to ble slått på målstreken.

- Må bli likt Vindel var også med på «Paradise Hotel» i fjor og har ikke lagt skjul på at han var tilbake igjen i år for å vinne.

- Jeg er stolt av meg selv. Det beviser at jeg er et konkurransemenneske. Man møter mange utforinger på hotellet og man må bli godt likt for å overleve, sier deltakeren til Dagbladet.

- Grunnen til at jeg ble med en gang til var for å få revansj. Den planen funka bra.

Også partneren er strålende fornøyd.

- Jeg skjønte ikke helt at vi hadde vunnet i starten. Det var helt fantastisk. De fleste var jo med for å vinne, jeg skal ikke legge skjul på at jeg ble veldig glad, sier hun.

Deler pengepremien I en siste og avgjørende «duell» kunne paret velge mellom å beholde premiepoten på 300 000 kroner selv eller å dele pengene. Ingen av de to vurderte å dolke hverandre i ryggen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg kunne aldri gjort det mot Niklas. Vi klarte dette sammen, og jeg fortjente det ikke noe mer enn ham. Jeg følte at det var helt riktig at vi delte, sier Voreland Berås.

Vindel sa forrige gang han var med at han ville tatt alle pengene selv dersom han vant en finale sammen med fjorårets partner Thea Bråten Christensen.

I år hadde pipa en annen lyd.

- Da jeg stod der vurderte jeg det ikke et sekund. Jeg ville ikke være en drittsekk. I fjor tapte jeg finalen fordi jeg hadde en svak partner. I år hadde jeg en mye sterkere partner finalemessig, sier han.

- Angrer på sexprat Vindel angrer ikke på noe han gjorde i løpet av oppholdet, men kunne godt vært foruten noen av tingene han har sagt.

- Jeg angrer på ting jeg har sagt om sexlivet, for jeg syns det er personlig. Jeg angrer på noen ting jeg har sagt i fylla, ting jeg ikke er stolt av, sier han.

Partneren Voreland Berås har ikke noe hun tenker tilbake på og gremmes.

BLE NUMMER TO: Heidi Stueflåtten valgte Mikael Johnsson som partner da hennes opprinnelige makker ble diskvalifisert. De to måtte se seg slått på målstreken. Foto: Martin Jakobsen/TV3
BLE NUMMER TO: Heidi Stueflåtten valgte Mikael Johnsson som partner da hennes opprinnelige makker ble diskvalifisert. De to måtte se seg slått på målstreken. Foto: Martin Jakobsen/TV3 Vis mer

- Det var kjipt å se seg selv veldig full, men det var flaut da epsioden ble vist og så var det over neste dag. Det er ikke noe jeg tenker på nå,og jeg kan ikke si at jeg angrer på det, sier hun.

Neppe deltaker igjen Vindel har fått mye oppmerksomhet etter sine to realityopptredener.

- Det er mange som sier at «Niklas Vindel er jo «Paradise Hotel»». Når man blir med to ganger ligger det jo litt i kortene at man får en del oppmerksomhet. Jeg synes det er hyggelig, men det kan være slitsomt til tider.

Men noe forbilde vil han ikke være.

- Jeg håper ikke folk synes det. Jeg har bare vært med på «Paradise Hotel» to ganger. Man må ha et større forbilde enn en som har vært på tv, sier han.

Deltakeren tviler på at det blir hattrick i «Paradise Hotel»-deltakelse.

- Jeg tror ikke TV3 vil spørre meg igjen. Det har vært en kjempeopplevelse, men jeg føler kanskje det blir for dumt å være deltaker tre ganger på rad, sier han.

ÅRETS DELTAKERE: Bare de kvinnelige finalistene Madelen Voreland Berås og Heidi Stueflåtten overlevde fra første til siste dag. Foran programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
ÅRETS DELTAKERE: Bare de kvinnelige finalistene Madelen Voreland Berås og Heidi Stueflåtten overlevde fra første til siste dag. Foran programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer