Odd Magnus Williamson:

«Nobel»-stjerna skjermer stedattera: - Ingen lar seksåringen sin se barn bli skutt

I kveld er det duket for andre avsnitt av suksesserien. 

RØD LØPER: Odd Magnus Williamson måtte ta selfier med flere fans på rød løper før lørdagens boksekamp. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet 
RØD LØPER: Odd Magnus Williamson måtte ta selfier med flere fans på rød løper før lørdagens boksekamp. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld hadde tusenvis møtt opp i Oslo Spektrum for å se det som skulle bli en kortvarig boksekamp. Cecilia Brækhus vant på knockout kort tid inne i kampen, og jubelen var stor blant den norske fansen.

Før kampstart lørdag kveld, strømmet flere kjendiser til Spektrum. Foruten gutta i Karpe Diem, Ailo Gaup og Zahid Ali, var tv-aktuelle Odd Magnus Williamson tilstede.

Williamson, kjent som Odda, er for tida aktuell i både NRK-suksessen «Nobel» og TV 3-serien «Aber Bergen».

Får ikke se

- Jeg synes det har vært mye trøkk nå i det siste. Sikkert ikke like mye som på Brækhus, men det har vært en del som skjer nå, forteller han til Dagbladet like før kampstart.

Williamson måtte gå ned den røde løperen alene. Kona, Tinashe Williamson, hadde nemlig en annen inngang. Han opplyste likevel om at de skulle sitte sammen ved ringen lørdag kveld.

PROFILERT PAR: Odd Magnus Williamson giftet seg i fjor med Tinashe Williamson (tidligere Bakasa Roll). Bildet er tatt i forbindelse med premieren på «De tre musketerer» i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PROFILERT PAR: Odd Magnus Williamson giftet seg i fjor med Tinashe Williamson (tidligere Bakasa Roll). Bildet er tatt i forbindelse med premieren på «De tre musketerer» i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Tinashe har dattera India (6) fra et tidligere forhold. Odda har flere ganger vært åpen om farsrollen han har overfor stedattera.

Når det kommer til jobben hans, må han imidlertid holde visse tin privat.

- Hun får ikke se på «Nobel» på noen som helst måte. Jeg vet ikke med andre foreldre, men jeg tror ingen lar seksåringen sin se andre barn bli skutt på tv. Jeg tror uansett at hun hadde syntes det var kjedelig, forteller han til Dagbladet og ler.

Han kan meddele at han heller ikke ser programmet på søndagskvelden, men at han har sett deler av serien.

Vil åpne for andre kampsporter

Foruten å være aktuell med flere prosjekter om dagen, er Williamson en ihuga fan av kampsport og boksing. Før kampen starta kunne han ekstatisk fortelle om håpene han hadde for idrett i Norge.

- Dette er en veldig stor kveld. Det er rett og slett et paradigmeskifte innenfor norsk idrett. Det blir spennende å se hva dette gjør for boksing, kampsport og MMA (mixed martial arts, journ anm) i Norge framover, forteller han og fortsetter:

- Min store drøm er å få se UFC i Spektrum. Om det en dag skjer, kan vi takke Brækhus. Hun har gått i bresjen for dette, mener han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer