<strong>NØDHØRING:</strong> Modellen Heidi Klum har fått innvilget en nødhøring mot eksmannen, artisten Seal (57). Foto: NTB scanpix
NØDHØRING: Modellen Heidi Klum har fått innvilget en nødhøring mot eksmannen, artisten Seal (57). Foto: NTB scanpix Vis mer

Heidi Klum:

Nødhøring i retten mot eksmannen

Eksmannen Seal nekter deres felles barn å reise til Tyskland med mora.

Publisert

Tidligere supermodell Heidi Klum (47) går nå rettens vei mot eksmannen, artisten Seal (57).

Bakgrunnen er at hun i høst skal reise til hjemlandet, Tyskland, for å spille inn en ny sesong av «Top Model», og at hun ønsker å ha med seg deres fire felles barn.

Det går imidlertid mot eksmannens ønske, som på grunn av coronasituasjonen ikke vil at barna skal forlate Los Angeles, hvor de til vanlig er bosatt.

Det viser rettsdokumentene som blant andre People har fått tilgang på.

<strong>FULL STRID:</strong> Heidi Klums eksmann ønsker ikke at hun tar med seg deres felles barn til Tyskland. Her er eksparet avbildet i 2009. Foto: NTB scanpix
FULL STRID: Heidi Klums eksmann ønsker ikke at hun tar med seg deres felles barn til Tyskland. Her er eksparet avbildet i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blir ikke enige

Der kommer det fram av Klum at hun og Seal, hvis egentlige navn er Henry, ikke blir enige om hvordan de skal løse situasjonen.

Til vanlig deler eksparet omsorgsretten for barna, men ett av Klums argumenter for å få dem med seg til Europa, skal være at de uansett tilbringer store deler av tiden hos henne.

<strong>NØDHØRING:</strong> Rettsdokumenter viser at Heidi Klum ba om nødhøring for å ta med seg barna til Tyskland i perioder fra oktober til februar 2021. Foto: NTB scanpix
NØDHØRING: Rettsdokumenter viser at Heidi Klum ba om nødhøring for å ta med seg barna til Tyskland i perioder fra oktober til februar 2021. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Henrys tid med barna våre er sporadisk på sitt beste», heter det i brevet, ifølge People.

47-åringen argumenterer også med at eksmannen har et britisk pass, og dermed vil ha muligheten til å besøke barna mens de er i Tyskland, hvis han skulle ønske det.

Endring i planene

Til vanlig foregår «Top Model»-innspillinga i Los Angeles, men på grunn av den pågående pandemien og restriksjonene den har medbrakt, vil det ikke lenger være mulig for de tyske modellene å reise inn til USA.

Dermed er innspillingen flyttet til Tyskland, som i verste fall vil bety at Klum ikke får sett barna sine, som for øvrig er mellom ti og 16 år gammel, på flere måneder.

I dokumentene fra retten kommer det fram at firebarnsmora nå er «desperat» etter ei løsning, da eksmannen fremdeles ikke skal ha endret mening etter gjentatte samtaler privat.

Nødhøringen Klum har forespurt er nå innvilget, og vil finne sted i Los Angeles allerede til uka, nærmere bestemt 28. august, ifølge Daily Mail.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 13.11.2013 MODELL: Supermodellen Heidi Klum (40) har blant annet vært en av de mest profilerte modellene i Victoria's Secret, og skal stå som programleder i den kommende sesongen av TV-serien «Top Model» i Tyskland. Video: Björn Myreze / Rankin Vis mer

Adopterte datteren

Heidi Klum og Seal giftet seg i 2005, og fikk i løpet av ekteskapet de tre barna Lou (10), Johan (13) og Henry (14).

Rundt samme tid som Klum møtte eksmannen var hun også gravid med sitt første barn, Leni (16). Den tyske modellen hadde nemlig blitt gravid med den Italienske forretningsmannen Flavio Briatore (70), etter et kortvarig forhold.

I 2009 ble derimot Leni adoptert av Seal, som for øvrig også var til stede under fødselen i 2004.

Klum og Seal skilte seg derimot i 2014, etter et ni år langt ekteskap, og har som nevnt delt omsorg for de fire barna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer