Bianca Ingrosso:

- Noe er galt

Bianca Ingrossos lepper skapte tilsynelatende trøbbel da hun skulle drikke kaffe.

INNGREP: TV-profilen Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å ha tatt en rekke skjønnhetsinngrep. Foto: Skjermdump fra Instagram
INNGREP: TV-profilen Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å ha tatt en rekke skjønnhetsinngrep. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og TV-profilen Bianca Ingrosso (27) har aldri lagt skjul på at hun har utført en rekke kosmetiske inngrep. Hun har blant annet vært åpen om det på sin egen YouTube-kanal.

Tidligere har hun også snakket om baksiden ved fillers, og vært tydelig på at det ikke bare har vært fryd og gammen. For over to år siden avslørte hun at filleren hun hadde tatt under øynene var mislykket.

27-åringen er heller ikke fremmed for å ha tatt fillers i leppene, og har måttet stå i en hel del kritikk for sitt nye utseende.

Nå er det mora, Pernilla Wahlgren (54), som uttaler seg om datteras inngrep.

- For mye fillers

Ingrosso har tidligere vært i hardt vært for inngrepene hun har fått utført, og familien er heller ikke fremmed for å uttale seg om hva de egentlig tenker om det. Det skriver Aftonbladet.

I den nyeste episoden av «Wahlgrens värld» holder ikke Pernilla Wahlgren tilbake. 27-åringen vekker nemlig oppsikt da hun skal drikke kaffe som plutselig renner ut av munnen hennes.

- Ikke igjen! Det er noe galt med koppene dine, de er for tykke. Jeg har en munn som er for liten, jeg kan ikke engang drikke av den. Pluss at jeg har fillers så jeg kan knapt føle noe, sier hun i episoden, mens Wahlgren kommer med et stikk til dattera:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer