Angelina Jolie og Brad Pitt skilles:

- Noe veldig alvorlig må ha skjedd

Angelinas far uttrykker sin bekymring for datteren og barnebarna etter sjokk-bruddet.

<strong>FAR OG DATTER:</strong> Både Angelina Jolie og faren Jon Voight er store navn i Hollywood. Her under ShoWest-prisutdelingen i 2000, der far deler ut pris til dattera. Foto: Steve Marcus / &nbsp;REUTERS / NTB scanpix
FAR OG DATTER: Både Angelina Jolie og faren Jon Voight er store navn i Hollywood. Her under ShoWest-prisutdelingen i 2000, der far deler ut pris til dattera. Foto: Steve Marcus /  REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skilsmissen mellom Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) slo ned som en bombe i Hollywood tidligere denne uken.

Selv om årsaken fortsatt er ukjent, innrømmer Jolies far, filmstjernen Jon Voight (77), at han er bekymret.

- Noe veldig alvorlig må ha skjedd som har fått Angie til å ta et valg som dette, sier han til Inside Editon.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Det er en trist ting. Be en liten bønn for dem.

Bekymret far

Voight, som har hatt et anspent forhold til datteren de siste årene, fikk selv høre nyheten om bruddet fra sønnen James Haven (43).

- Jeg er bekymret for Angie og barna, og forhåpentligvis treffer jeg dem veldig snart, forteller han videre.

Da Jolie og Pitt giftet seg for to år siden, var Voight svært lykkelig på datterens vegne.

- Jeg er veldig glad for at jeg nå lovlig kan kalle Brad for min svigersønn, dette fantastiske mennesket som jeg elsker, fortalte den gang til Good Morning Britain.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Søkte full omsorg

Det var tirsdag ettermiddag (norsk tid) at superparet bekreftet at de skal skilles etter 14 år som par og to år som mann og kone.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, uttalte Pitt i en pressemelding til People.com.

Jolie sa via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen.

«Tomb Rider»-stjernen har også bedt om omsorgsretten for alle deres seks barn, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), alene.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Avkreftet utroskapsrykter

Samme dag som bruddet ble kjent ble Pitt også rammet av tøffe beskyldninger om utroskap.

Flere amerikanske nettsteder hevder at årsaken til bruddet skal være at Jolie fant ut at Pitt har vært utro mot henne med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

I 2004 forlot Pitt sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Jolieetter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De hadde da vært gift i fem år.

Onsdag kveld (amerikansk tid) gikk Cotillard ut og avkreftet utroskap-påstandene i en post på Instagram.

«Først av alt, for mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, faren til sønnen vår og babyen som er på vei. Han er min kjæreste, min bestevenn og den eneste jeg trenger. For det andre, til de som har indikert at jeg er lei meg, jeg har det fint. Denne situasjonen stresser meg ikke. Til slutt, jeg ønsker Angelina og Brad, som jeg begge respekterer enormt, å finne fred i denne svært stormende tiden», skriver hun blant annet.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer