Liam og Noel Gallagher:

Noels kone ut mot svogeren

- Den feite dusten.

BITTER SPLID: Noel og Liam Gallagher har de siste åra hatt et anspent forhold til hverandre. Heller ikke Noels kone vil ha noe med svigerbroren å gjøre. Foto: NTB Scanpix
BITTER SPLID: Noel og Liam Gallagher har de siste åra hatt et anspent forhold til hverandre. Heller ikke Noels kone vil ha noe med svigerbroren å gjøre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oasis-stjernene og brødrene Liam (46) og Noel (52) Gallagher er notoriske kranglefanter, og etter flere turbulente år satte de i 2009 et punktum for bandet.

De britiske brødrene har tidligere fått tydelig fram at de ikke står hverandre særlig nær, snarere tvert imot, og det ser heller ikke ut til at båndet mellom de to artistene vil bli noe tykkere i framtida.

Fredag forrige uke tok nemlig Noels kone, Sara MacDonald (47), til orde og helte bensin på bålet, etter at hun fikk spørsmål om hun skulle se svogeren opptre under den britiske festivalen Glastonbury den påfølgende dagen.

I en kommentar på sin private Instagram-profil, fikk MacDonald tydelig fram at det var det siste hun hadde tenkt til å gjøre.

Det skriver Daily Mail.

- Tror jeg dropper det. Den feite dusten kommer til å gjøre hyllest-settet sitt mens han balanserer en tamburin på hodet, og kommer til å se ganske utdatert ut etter Stormzy (britisk rapper som opptrådte før Gallagher, journ.anm.), skrev 47-åringen.

Raste mot broren

Et skjermbilde av kommentaren har siden sirkulert på internett, og feiden mellom de to artistbrødrene har nok en gang havnet i søkelyset. Seinest forrige måned raste Liam mot broren, etter at Noel hadde nektet ham å bruke Oasis-musikken i en kommende dokumentar om livet hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer