Liam og Noel Gallagher:

Noels kone ut mot svogeren

- Den feite dusten.

BITTER SPLID: Noel og Liam Gallagher har de siste åra hatt et anspent forhold til hverandre. Heller ikke Noels kone vil ha noe med svigerbroren å gjøre. Foto: NTB Scanpix
BITTER SPLID: Noel og Liam Gallagher har de siste åra hatt et anspent forhold til hverandre. Heller ikke Noels kone vil ha noe med svigerbroren å gjøre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Oasis-stjernene og brødrene Liam (46) og Noel (52) Gallagher er notoriske kranglefanter, og etter flere turbulente år satte de i 2009 et punktum for bandet.

De britiske brødrene har tidligere fått tydelig fram at de ikke står hverandre særlig nær, snarere tvert imot, og det ser heller ikke ut til at båndet mellom de to artistene vil bli noe tykkere i framtida.

Fredag forrige uke tok nemlig Noels kone, Sara MacDonald (47), til orde og helte bensin på bålet, etter at hun fikk spørsmål om hun skulle se svogeren opptre under den britiske festivalen Glastonbury den påfølgende dagen.

I en kommentar på sin private Instagram-profil, fikk MacDonald tydelig fram at det var det siste hun hadde tenkt til å gjøre.

Det skriver Daily Mail.

- Tror jeg dropper det. Den feite dusten kommer til å gjøre hyllest-settet sitt mens han balanserer en tamburin på hodet, og kommer til å se ganske utdatert ut etter Stormzy (britisk rapper som opptrådte før Gallagher, journ.anm.), skrev 47-åringen.

REAGERER: Det ser ikke ut til at Noels kone, Sara, har tenkt til å skape ett tett bånd med svigerbroren med det første. Foto: NTB Dcanpix
REAGERER: Det ser ikke ut til at Noels kone, Sara, har tenkt til å skape ett tett bånd med svigerbroren med det første. Foto: NTB Dcanpix Vis mer

Raste mot broren

Et skjermbilde av kommentaren har siden sirkulert på internett, og feiden mellom de to artistbrødrene har nok en gang havnet i søkelyset. Seinest forrige måned raste Liam mot broren, etter at Noel hadde nektet ham å bruke Oasis-musikken i en kommende dokumentar om livet hans.

- Han og folka hans så den, og tok ut Oasis-musikken fordi det er det eneste han har igjen, skjønner du hva jeg mener? sa Liam Gallagher til Sky News.

- Jeg blir ikke lei meg, jeg blir rasende. Jeg er ikke en dritt, jeg er ikke lei meg for det. Jeg vil brekke kjeven hans, la han til.

Noel skal angivelig ha planer om å saksøke broren om noen av Oasis-sangene kommer med i dokumentaren.

Konflikten mellom de to brødrene har ifølge Daily Mail pågått helt siden de var i bandet sammen, og som kjent endte det hele med at bandet omsider ble oppløst.

Det var Noel som valgte å forlate bandet, på bakgrunn av at han ikke klarte å jobbe med broren lenger. Han har blant annet uttalt at Liam er frekk, arrogant, lat og sint, og har beskrevet han som «en mann med en gaffel i en verden full av suppe».

- Skjedde for en grunn

Det er imidlertid ikke bare med broren at Liam har hatt lite kontakt. Stjerna har fire barn, to sønner og to døtre, der begge de to jentene er et resultat av utroskap.

- Det blir en våt konsert, sier Noel Gallagher på vei til kveldens konsert i Holmenkollen. Video: Therese Doksheim/Sveinung Ystad Vis mer

I oppveksten skal Gallagher ha hatt minimalt med kontakt med døtrene, og dattera Molly (21) hadde han bare møtt et par ganger da hun var baby, før han 19 år seinere traff henne igjen.

I et nylig intervju med The Times snakket den forsømte dattera om hvordan det var å vokse opp uten faren, og om hvorfor hun er glad for at de har fått kontakt nå.

Mens Liam har vært fraværende i Mollys liv, så har han hatt en relativ tett relasjon til sønnene Lennon (19) og Gene (17).

- Jeg er ikke sint i det hele tatt. Jeg er 21 år gammel nå, og er jeg er faktisk takknemlig for hvordan livet mitt har vært og for at jeg ble oppdratt av mamma, fortalte dattera hans til avisa, og la til:

- Jeg hadde ikke vært den personen jeg er nå hvis ikke ... Alt som har skjedd, har skjedd for en grunn. Vi kommer veldig bra overens i dag og jeg er glad for at jeg har ham i livet mitt nå.

Molly jobber i dag som modell og influenser. På Instagram har hun 41 000 følgere, der hun legger ut alt fra sponsede innlegg til private familiebilder. Hun er i stallen til modellagenturet Select Models, og har de siste åra gjort samarbeid med blant annet Vogue og Dolce & Gabbana.