«Modern Family»-Adam DeVine:

- Noen ble drept der

«Modern Family»-stjerna avslører skremmende opplevelse.

FORFERDELIG: Adam DeVine fikk høre om noe forferdelig i nabolaget sitt. Her sammen med Sarah Hyland. Foto: Skjermdump Instagram.
FORFERDELIG: Adam DeVine fikk høre om noe forferdelig i nabolaget sitt. Her sammen med Sarah Hyland. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet retter: I en tidligere versjon av denne artikkelen framsto det som om skuespilleren hadde vært vitne til drapet. På Twitter har han i ettertid tydeliggjort at han ikke var vitne til drapet, og at han befant seg i en annen by. Forvirringen skjedde på grunn av sitatene han ga i podkasten.

Den hyggelige kvelden i nabolaget til «Modern Family»-stjerna Adam DeVine (39) og kona ble alt annet enn en kosekveld.

DeVine forteller at en mann ble skutt og drept utenfor nabohuset i Hollywood, mens naboer nøt solnedgangen, skrev People.

- Rett over gata for oss var det en helt syk pokerkveld. Folk ankom festen i Lamborghinier, Bentleyer og Rolls-Royce-biler. Og så ser vi disse to mennene utenfor - vi fulgte med for alt var så sykt, og det var spennende å se, sier DeVine i podkasten «This Is Important», ifølge People.

Men så tok det paret trodde var en «uskyldig» rikmannsfest en helomvending til det tragiske.

- Jeg så det nesten komme, at noe fælt kom til å skje. Og vet du hva? Selvfølgelig ble en mann skutt og drept, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer