Jennifer Aniston:

- Noen ganger slutter man å være lykkelige i ekteskap

Nå letter Jennifer Aniston på sløret om sine havarerte forhold.

DEN GANG DA: Til tross for to skilsmisser bak seg, så er Hollywood-stjerna fornøyd med livssituasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Til tross for to skilsmisser bak seg, så er Hollywood-stjerna fornøyd med livssituasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston (49) avslørte at hun skulle skilles fra ektemannen Justin Theroux (47) i februar i år.

I en uttalelse til nyhetsbyrået AP fortalte paret, som giftet seg i august 2015, at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de den gangen.

- Føler ikke tomrom

Dette var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (54) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (43) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Nå åpner den tidligere «Friends»-stjerna seg om de to svært offentlige bruddene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig, synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, forteller hun i et nytt intervju med magasinet Elle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer