Eurovision Song Contest 2017:

Norge er videre til finalen i Eurovision Song Contest: - Det tok helt av

Torsdag kveld ble de ti siste finalistene i årets Eurovision Song Contest avgjort - og Jowst er blant dem.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KIEV/OSLO (Dagbladet): Lørdag kveld møtes 26 nasjoner til årets finale i Eurovision Song Contest, som arrangeres i Kiev International Exhibition Centre.

Torsdag kveld ble det endelig klart akkurat hvilke land som skal knive om førsteplassen i finalen, da publikum avga sine stemmer under årets andre og siste semifinale.

Etter en svært variert semifinale - både når man snakker om kvalitet og kreativt uttrykk - kunne programlederne annonsere de ti siste finalistene:

Bulgaria, Hviterussland, Kroatia, Ungarn, Danmark, Israel, Romania, Norge, Nederland og Østerrike.

- Tok helt av

- Jeg er så utrolig stolt nå! Av Joakim og gjengen, og av å få representere Norge videre i dette. Nå er vi i finalen, det er så sinnsykt landslagsstemning nå. Kunne virkelig ikke vært stoltere, og jeg er så sinnsykt glad, sier Aleksander når resultatet er klart.

- Det tok helt av, det var så utrolig spennende! Det var så utrolig artig å stå på scenen og alle de andre leverte så det susa. Jeg følte at jeg leverte akkurat som jeg skulle, dette ble akkurat som vi hadde jobbet mot, tilføyer Joakim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer