Gustav Magnar Witzøe:

Norges rikeste (24) om forholdet til penger, sivilstatus og framtida i familiebedriften

Åpner opp om sin tilværelse.

TRER INN I RAMPELYSET: Gustav Magnar Witzøe har vist seg særdeles mediesky de siste åra. Her er han avbildet sammen med Tone Damli i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla tidligere i januar. Foto: Astrid Valler
TRER INN I RAMPELYSET: Gustav Magnar Witzøe har vist seg særdeles mediesky de siste åra. Her er han avbildet sammen med Tone Damli i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla tidligere i januar. Foto: Astrid Valler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette er definitivt det første, offentlige kjendisarrangementet jeg deltar på, sier Gustav Magnar Witzøe (24) til Dagbladet og ler.

Selv om han etter hvert er blitt et kjent ansikt i norsk offentlighet, har 24-åringen ikke for vane å bli observert i selskap med den såkalte fiffen. Han gir sjelden intervjuer, og posering på den røde løperen inngår heller ikke i lista over daglige aktiviteter og gjøremål.

Foruten å dele små drypp fra sitt liv på Instagram, trives Gustav Magnar tilsynelatende med et liv utenfor medienes søkelys. Når Dagbladet møter laksearvingen under Se og Hørs Kjendisgalla, er han i utgangspunktet nølende til å stille opp for et kort intervju.

- Hvorfor tar du steget inn i rampelyset og deltar på et slikt arrangement først nå?

- Nei, jeg har blitt kjent med Jan Thomas, da. Også var han veldig snill og inviterte meg hit. Da tenkte jeg at: «Det er jo hyggelig», sier Witzøe og smiler.

- Dumt å være sint

De siste åra har trønderen toppet lista over de rikeste unge i landet. I oktober i fjor konstaterte skattelistene at 24-åringen gjør rent bord hva angår å trone øverst på formuetoppen i Norge - uansett alder. Under ham ligger gamle travere som Kjell Inge Røkke (59) og Trond Mohn (74).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer