Frank Carter & The Rattlesnakes:

Norgesaktuell stjerne i alvorlig bilulykke

- Heldig som er i live.

SKADD: Vokalist Frank Carter forteller at han var involvert i en alvorlig bilulykke forrige uke, og at han er heldig som kom fra hendelsen med livet i behold. I november spiller han i Oslo. Foto: NTB scanpix
SKADD: Vokalist Frank Carter forteller at han var involvert i en alvorlig bilulykke forrige uke, og at han er heldig som kom fra hendelsen med livet i behold. I november spiller han i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den første november skal det britiske punkbandet Frank Carter & The Rattlesnakes etter planen spille på Parkteatret i Oslo, men nå kan det hende at det spøker for turnéen. På Facebook forteller vokalisten at han har vært involvert i en alvorlig bilulykke, og at det bare er flaks at han overlevde.

- Torsdag kveld var jeg i en alvorlig ulykke i Devon, Storbritannia. Jeg krøp ut av bilvraket med kutt og sår, en kneskål på feil sted, forslåtte ribbein og en hodepine som ikke ville forsvinne, skriver han, og fortsetter:

- Min venn Pete hadde mindre flaks, og måtte kuttes ut av vraket av intet mindre enn elleve brannmenn. Han har tre brudd i bekkenet, sprukket milten, flere ødelagte ribbein og kutt og blåmerker som man bare får av å bli truffet av en bil, forklarer vokalisten videre.

Bilulykken resulterte i at de to ble fraktet til sykehus, der de måtte være i omtrent et døgn. Frank Carter skriver at han heldigvis kom unna det hele med mindre skader, og en «ny verdsettelse av livet».

Selv om det etter forholdene gikk bra med vokalisten, sørger skadene for at han ikke kan reise med fly med det aller første.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer