Eminem til Norge:

Norgesaktuelle Eminem: Her er kranglene, dop-problemene og skilsmissene

Eminem har vært åpen om sitt trøblete liv.

SKANDALØS: Rapperen Eminem har hatt en legendatisk karriere, men veien dit har ikke alltid vært like lett. Foto: NTB scanpix
SKANDALØS: Rapperen Eminem har hatt en legendatisk karriere, men veien dit har ikke alltid vært like lett. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I starten av februar solgte den amerikanske rapperen Marshall Bruce Mathers (45), bedre kjent som Eminem, ut 50 000 billetter på knappe seks minutter.

Den 45 år gamle verdensstjerna kommer til Norge og Oslo 30. juni, og kampen om å få se raplegenden live, var beinhard.

Det var først på slutten av 90-tallet artisten virkelig slo gjennom og ble et navn på alles lepper. I løpet av karrieren har det derimot vært svært stille fra rap-kongen i perioder. Likevel er det vanskelig å glemme alle hans feider når han seinere i år besøker Norge.

Stjerna er kjent for å lire av seg sine meninger på godt og vondt, og har blant annet havnet på kanten med flere store stjerner.

Det hele startet i 2000 da han omtalte Christina Aguilera (37) i hit-singelen «The Real Slim Shady». I teksten kom det fram at Aguilera skal ha utført oralsex på flere i musikkbransjen.

Ifølge People avkreftet en talsperson for 37-åringen påstandene i teksten.

- Det er ekkelt, det er støtende og framfor alt er det ikke sant, sa talspersonen til New York Daily News, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer