Kim Kardashian West:

Norsk ekspert forklarer Kardashians «sjette tå»

- Skyldes høye hæler eller veldig smale sko.

MYE OPPMERKSOMHET: Den siste tida har et bilde av føttene til Kim Kardashian West gått viralt. Nå hevder en ekspert å sitte på forklaringen. Foto: NTB Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Den siste tida har et bilde av føttene til Kim Kardashian West gått viralt. Nå hevder en ekspert å sitte på forklaringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som måtte se en ekstra gang da Kim Kardashian West (38) tidligere denne uka delte et nytt bilde av seg selv og søstera Kylie Jenner (22).

Flere beit seg nemlig raskt merke i det faktum at det ser ut til at 38-åringen har seks tær på den ene foten, og mens flere mente det var en photoshop-blemme fra stjernas side, hevdet en talsperson for Kardashian at det hele handlet om vinkelen føttene hennes sto i på bildet.

Kardashian har foreløpig ikke uttalt seg om «den sjette tåa» selv, men en ekspert og kirurg i fotterapi på ankler og føtter, avkrefter at det som stikker ut på foten hennes er en sjette tå, skriver Mirror.

Krever operasjon

Dr Daniel Geller avkrefter også at det er en typisk bunion, eller Hallux valgus, som er en skjevstilling på foten. Dette kommer ifølge Geller som regel ved stortåa.

Ifølge eksperten har utveksten og det som likner på en ekstra tå kommet av at 38-åringen har gått svært mye i høye hæler på en daglig basis.

- Det man ser her er nok det femte metatarsalbeinet som bøyer seg litt utover, noe som nesten skaper en illusjon om at hun har en sjette tå, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer