«Ex on the Beach»:

Norsk reality sjokkerer i utlandet

Årets «Ex on the Beach» får utenlandske eksperter til å måpe.

SJOKKERER: Da Siv Meyer og Ulrik Giske skal ha sex i en episode av «Ex on the Beach», utvikler det seg en konkurranse. Video: Dplay & Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norsk reality har hatt det med å sjokkere, men fra vi så sex på tv for første gang i «Big Brother», har det blitt mer og mer vanskelig å sjokkere norske tv-seere. «Northug»-hendelsen på «Paradise Hotel», der en kvinne brukte to menns lemmer som … skistaver, er blant øyeblikkene som har overrasket de siste åra.

I de to norske sesongene av «Ex on the Beach» har sjokkfaktor derimot fått en ny betydning. I første sesong fikk seerne bryne seg på gruppesex, og selv om vi bare er et par uker inne i sesong to, har vi allerede blitt servert flere onanistunt.

Deltaker Johanne Nordeng lånte et sexleketøy av en annen deltaker, og koste seg med det foran flere andre deltakere. Noen episoder seinere forsøkte tre gutter å tilfredsstille deltaker Siv Meyer med fingrene sine, hvorpå hun rangerte hvem som var best.

- Aldri sett

Dagbladet har publisert flere av disse klippene, som har skapt reaksjoner på sosiale medier. Reagere gjør også flere utenlandske eksperter, som mener at slikt innhold trolig ikke ville bli sendt i deres respektive realityproduksjoner.

Emil Minana har jobbet i danske Se og Hør i flere år, og har blant annet dekket «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach» over flere sesonger. Han forteller at han ikke har sett noe liknende i danske produksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer