Norskættede Tinashe (23) avviser romanse med Calvin Harris (32)

- Jeg er veldig singel.

FORTSATT SINGEL: Nei, sangeren Tinashe (på bildet) og musiker Calvin Harris er ikke et par. Foto: Matt Sayles / AP / NTB Scanpix
FORTSATT SINGEL: Nei, sangeren Tinashe (på bildet) og musiker Calvin Harris er ikke et par. Foto: Matt Sayles / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere amerikanske medier har allerede stadfestet forholdet mellom sangeren Tinashe Jorgenson Kachingwe (23) og DJ-favoritten Calvin Harris (32).

Ryktene skal ifølge Just Jared ha begynt å svirre etter at de to angivelig ble observert sammen på en restaurant i Malubi forrige måned.

I et intervju med E-Online avviser imidlertid Tinashe at det er noe på gang mellom henne og Harris, som nylig var kjæreste med popyndlingen Taylor Swift (26).

Bare venner

- Jeg er fremdeles veldig singel, så vi er bare venner akkurat nå, sier hun til nettstedet.

23-åringen, som har zimbabwisk far og halvt norsk mor, kommenterer også «bitch»-bråket mellom Taylor Swift og Kanye West - som både Swift-eks Calvin Harris, Taylor Swifts nåværende kjæreste og Wests kone har blitt dratt inn i.

- Jeg tar ikke noens parti. Jeg er nøytral. Jeg er Sveits, svarer sangeren.

- Får meg til å se slem ut

Calvin Harris gikk for øvrig til verbalt angrep på ekskjæresten etter at hun gikk ut og hevdet at hun har skrevet teksten til Harris' hitlåt «This Is What You Came For».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer