FORTSATT SINGEL: Nei, sangeren Tinashe (på bildet) og musiker Calvin Harris er ikke et par. Foto: Matt Sayles / AP / NTB Scanpix
FORTSATT SINGEL: Nei, sangeren Tinashe (på bildet) og musiker Calvin Harris er ikke et par. Foto: Matt Sayles / AP / NTB ScanpixVis mer

Norskættede Tinashe (23) avviser romanse med Calvin Harris (32)

- Jeg er veldig singel.

(Dagbladet): Flere amerikanske medier har allerede stadfestet forholdet mellom sangeren Tinashe Jorgenson Kachingwe (23) og DJ-favoritten Calvin Harris (32).

Ryktene skal ifølge Just Jared ha begynt å svirre etter at de to angivelig ble observert sammen på en restaurant i Malubi forrige måned.

I et intervju med E-Online avviser imidlertid Tinashe at det er noe på gang mellom henne og Harris, som nylig var kjæreste med popyndlingen Taylor Swift (26).

Bare venner

- Jeg er fremdeles veldig singel, så vi er bare venner akkurat nå, sier hun til nettstedet.

23-åringen, som har zimbabwisk far og halvt norsk mor, kommenterer også «bitch»-bråket mellom Taylor Swift og Kanye West - som både Swift-eks Calvin Harris, Taylor Swifts nåværende kjæreste og Wests kone har blitt dratt inn i.

- Jeg tar ikke noens parti. Jeg er nøytral. Jeg er Sveits, svarer sangeren.

- Får meg til å se slem ut

Calvin Harris gikk for øvrig til verbalt angrep på ekskjæresten etter at hun gikk ut og hevdet at hun har skrevet teksten til Harris' hitlåt «This Is What You Came For».

«Jeg synes det gjør vondt at hun (Taylor Swift, journ.anm.) og hennes team er villig til å gå så langt for å få meg til å se slem ut», skrev Harris på sin Twitter-konto, og fulgte opp med blant annet dette:

«Hvis du er lykkelig i ditt nye forhold burde du fokusere på det, i stedet for å prøve å dra ekskjæresten din ned.»

Etter bruddet med Calvin Harris har Swift funnet tonen med skuespiller Tom Hiddleston (35).