Justin Bieber:

Norske Anna (20) fikk snakke med Justin Bieber

Ble invitert inn i stjernas direktesending på Instagram.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har den siste tida blitt svært populært blant kjendisene å holde direktesendte videoer på Instagram, der flere benytter tida i karantene til å bli kjent med fansen ved å invitere dem inn i videosamtaler.

En som nesten daglig ringer opp fans på Instagram er ungpikeidolet Justin Bieber (26), og for én heldig nordmann gikk denne drømmen i oppfyllelse.

Tirsdag kveld ble nemlig Anna Langseth Folkestad (20) fra Lillehammer invitert til å bli med inn i Biebers direktesending, der hun fikk snakke med sitt store idol.

- Sjokktilstand

Folkestad har vært en såkalt «belieber» siden hun var rundt elleve år, og kunne ikke tro sine egne øyne da hun tirsdag fikk snakke med selveste Bieber.

Til Dagbladet kan 20-åringen røpe at hun har sendt forespørsler om å få bli med i en av hans direktesendinger flere ganger i løpet av den siste tida, uten at hun har trodd at det faktisk skulle skje. Tirsdag kveld, da hun var på vei til å legge seg, tenkte hun likevel å prøve én siste gang.

Det var da det skjedde. Bieber valgte hennes forespørsel, ut fra om lag 50 000 seere på tidspunktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer