- Norske jenter eksisterer ikke i min verden

Hollywood-stjerna Channing Tatum i Oslo for å møte Jo Nesbø.

(Dagbladet): - Jeg vil gjøre alt for å jobbe med Jo, sier Channing Tatum til Dagbladet utenfor restauranten Hanami i Oslo mandag kveld (se hele intervjuet med stjerna øverst i saken).

Hollywood-stjerna møtte i kveld den norske stjerneforfatteren Jo Nesbø i hovedstaden, for å snakke om filmatisering av en av hans bøker, «Sønnen», som har utgivelsesdato på onsdag.

- Det var en veldig hyggelig middag, sier Jo Nesbø, som tydeligvis har en stor fan i Tatum.

- Jeg er en stor fan av Jo. Vi tok turen for å møte ham, bli kjent med ham. Han er en utrolig kunstner og en av de mest talentfulle forfatterne der ute, sier Tatum.

Nesbø var også full av lovord om den amerikanske skuespilleren.

SPISTE OG SNAKKET FILMATISERING: Jo Nesbø spiste i kveld middag med Hollywood-stjerna Channing Tatum på sushirestauranten Hanami i Oslo. Foto: Marius Gulliksrud
SPISTE OG SNAKKET FILMATISERING: Jo Nesbø spiste i kveld middag med Hollywood-stjerna Channing Tatum på sushirestauranten Hanami i Oslo. Foto: Marius Gulliksrud Vis mer

- Vi har hatt en hyggelig forretningsmiddag, der vi blant annet har pratet om filmatiseringen. Han er interessert i film og jeg er interessant i film. Ingenting er bestemt ennå, sier Nesbø.

De to møttes for en middag på den fasjonable sushirestauranten Hanami på Tjuvholmen. Utenfor hadde en rekke kvinnelige fans møtt opp for å få et glimt av stjerna.

- Jeg er gift På spørsmål om hva han synes om norske jenter, svarte Tatum:

- Jeg ser ikke på jenter. Jeg er gift. Norske jenter eksisterer ikke i min verden, men jeg er sikker på at de er vakre, sier skuespilleren, som er gift med Jenna Dewan.

De to ble i fjor foreldre for første gang, til datteren Everly.

Stjerna kunne også røpe at han har lest boka det er snakk om å filmatisere, «Sønnen». Tatum og Nesbø så ut til å storkose seg inne på restauranten, der de tok bilder av hverandre ved bordet.

HER SPISTE DE: Det var på denne sushirestauranten på Tjuvholmen i Oslo at Jo Nesbø og Hollywood-stjerna Channing Tatum spiste sammen mandag kveld. Foto:Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet / NTB Scanpix
HER SPISTE DE: Det var på denne sushirestauranten på Tjuvholmen i Oslo at Jo Nesbø og Hollywood-stjerna Channing Tatum spiste sammen mandag kveld. Foto:Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet / NTB Scanpix Vis mer

Produksjonsselskapet Warner Bros har allerede kjøpt filmrettighetene til boka, som er Nesbøs tolvte krimroman.

Forfatteren har tidligere røpet at «Sønnen» skal handle om den unge narkomane Sonny Lofthus, som sitter i fengsel for en rekke forbrytelser han ikke har begått. Han tilstår andres lovbrudd og drap, i bytte mot narkotika.

Flyr hjem i kveld Oslo-besøket blir imidlertid av det korte slaget for Tatum. Hollywood-stjerna reiser nemlig hjem til Los Angeles allerede i kveld.

- Jeg setter meg faktisk på et fly om fire timer. Det ble en kjapp tur denne gangen, sa Tatum til pressen.

Channing Tatum er en av Hollywoods heteste mannlige skuespillere for tiden, etter hovedroller i filmene «21 Jump Street», «Magic Mike» og «White House Down».

Det var Jo Nesbø selv som tidlig mandag kveld bekreftet til Dagbladet at Tatum er i byen for å snakke om filmatisering av en av hans bøker.

Ute på rusletur Før kveldens møte med Nesbø, tok skuespilleren seg tid til en aldri så liten rusletur i Oslos gater. 16 år gamle Erle Willa Mikkelsen var en tur ute på Karl Johan med venninnen, da hun plutselig møtte på Hollywood-stjerna.

GODT GIFT: Den amerikanske skuespilleren Channing Tatum er lykkelig gift med Jenna Dewan, som han har datteren Everly med. Her er paret på årets Oscar-utdeling. Foto: Stella Pictures
GODT GIFT: Den amerikanske skuespilleren Channing Tatum er lykkelig gift med Jenna Dewan, som han har datteren Everly med. Her er paret på årets Oscar-utdeling. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg fikk faktisk litt panikk da jeg så han, men til slutt spurte vi om vi kunne få ta et bilde sammen med han, sier hun, og fortsetter:

- Vi sa at han var favorittskuespilleren vår, men vi rakk ikke så mye mer enn det før det kom andre jenter som også ville ta bilder.

MØTTE FILMKJEKKASEN: Erle Willa Mikkelsen (16) var en tur ute på Karl Johan med venninnen, da hun plutselig møtte på Hollywood-stjerna Channing Tatum. Foto: Privat
MØTTE FILMKJEKKASEN: Erle Willa Mikkelsen (16) var en tur ute på Karl Johan med venninnen, da hun plutselig møtte på Hollywood-stjerna Channing Tatum. Foto: Privat Vis mer