Kristine Frøseth:

Norske Kristine (22) tar Hollywood med storm

«Kristine Froseth er en hjertetyv».

STJERNESKUDD: Drøbaksjenta Kristine Frøseth får i disse dager internasjonal oppmerksomhet. Her avbildet med den verdenskjente skuespilleren Patrick Dempsey under årets filmfestival i Cannes. Foto: NTB Scanpix
STJERNESKUDD: Drøbaksjenta Kristine Frøseth får i disse dager internasjonal oppmerksomhet. Her avbildet med den verdenskjente skuespilleren Patrick Dempsey under årets filmfestival i Cannes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun ble oppdaget på Ski Storsenter i Akershus, ifølge Akershus Amtstidende. At norske Kristine Frøseth (22) fra Drøbak har kommet en lang vei siden den gang, er neppe noen overdrivelse.

I disse dager er hun på «alles» lepper, etter Netflix lanserte filmen «Sierra Burgess Is a Loser».

Der har 22-åringen nemlig kapret en sentral rolle, ved siden av mer etablerte skuespillere som «Stranger Things»-stjerna Shannon Purser (21) og Hollywood-kjekkas Noah Centineo (22).

I filmen går Frøseth inn i rollen som en tilsynelatende nådeløs og uvennlig cheerleader. Tilværelsen snus imidlertid på hodet etter at hun innleder et vennskap med den mest upopulære jenta på skolen. Sammen forsøker de å samarbeide om å vinne gunsten til guttene de er forelsket i.

- Får ikke nok av henne

Fra tidligere vil de fleste antakelig dra kjensel på Frøseth fra ulike modelloppdrag. Det er imidlertid først nå at interessen for den unge jenta har skutt i været.

«Hun er i ferd med å ta over filmverdenen», konstaterer Seventeen Magazine etter innsatsen i ovennevnte Netflix-film. «Fansen kan ikke få nok av hennes personlighet, modellkarriere og skuespillerprestasjoner», melder Popbuzz. «Kristine Froseth er en hjertetyv», mener Elite Daily.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer