Norske Rikke henger med Kim Kardashian

Slik endte 28-åringen fra Nesbygda opp i kretsen til verdensstjerna.

KJENDISSTYLIST: Rikke Gajda dro fra Norge til USA for å få nye utfordringer som frisør. Nå jobber hun med flere av Hollywoods største kjendiser. Foto: Privat
KJENDISSTYLIST: Rikke Gajda dro fra Norge til USA for å få nye utfordringer som frisør. Nå jobber hun med flere av Hollywoods største kjendiser. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er gått seks år siden norske Rikke Gajda (28) bestemte seg for å ta frisørkarrieren et steg videre. Da hadde hun, fra hun var 13 år gammel, jobbet på ulike frisørsalonger her til lands, men lengtet altså etter å gjøre noe nytt.

Gajda satte derfor kursen mot USA, og Hollywood-kjendisene.

- Selv om jeg alltid ville «noe mer», så var det egentlig aldri kjendiser, og det livet, jeg strebet etter. Det var ikke det som drev meg, det var bare det å få gjøre noe mer, noe annerledes - og noe som på en måte betyr noe. Så jeg falt på en måte bare inn i det, forteller Gajda - som seinere har fått stjerner som Kim Kardashian (38) og Jennifer Lopez (50) på kundelista.

- Men nå elsker jeg det jo, erkjenner hun overfor Dagbladet, på telefon fra Hollywood.

Store drømmer

Gajda har alltid, så lenge hun kan huske, hatt en drøm om å bli frisør. Som barn sto det mellom å bli frisør eller veterinær, men da hun fant ut at hun ikke hadde karakterene som krevdes - falt sistnevnte yrke bort.

Heldigvis hadde hun to drømmer, og tok fatt på den andre. Som 13-åring fikk Gajda muligheten til å jobbe i en frisørsalong ved siden av skolen, og brått var hun å finne i salongen to dager i uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer