Omer Bhatti:

«Norske talenter»-Omer dukket opp på julebildet med Jackson-barna

Norske Omer Bhatti tilbringer jula med Michael Jacksons barn.

FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jacksons barn. Foto: Paris Jackson / Instagram
FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jacksons barn. Foto: Paris Jackson / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den tidligere «Norske talenter»-dommeren Omer Bhatti (33) var en nær venn av popikonet Michael Jackson før hans brå dødsfall for åtte år siden, og var i dyp sorg da stjerna gikk bort.

I ettertid har han holdt god kontakt med Jacksons barn, Prince Michael (20), Paris Katherine (19) og Prince Michael II «Blanket» (15), og har brukt mye tid på å stille opp for dem.

Og på sosiale medier ser det ut til at den norske kjendisen har tilbrakt julefeiringen sammen med den verdenskjente familien. Mandag delte Paris et bilde på Instagram, med alle barna til stede. Også Omer Bhatti.

- God jul fra oss til dere, skriver Paris Jackson på Instagram.

Comeback

Det er imidlertid ikke Bhatti som vekker oppsikt på bildet i internasjonale medier. På venstre side står nemlig «Blanket», som også går under kallenavnet «B.G». Han nærmest forsvant etter farens død i 2009.

Det er bestemor Jackson som har hatt ansvaret for B.G og hans fetter T.J, som ifølge People begynner å bli for gammel for at hun kan være en lovlig verge.

Det er sjelden et bilde av den 15 år gamle gutten blir delt med fansen, men ifølge nettsida skal han ha et godt forhold til resten av søskenflokken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer