Omer Bhatti:

«Norske talenter»-Omer dukket opp på julebildet med Jackson-barna

Norske Omer Bhatti tilbringer jula med Michael Jacksons barn.

FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jacksons barn. Foto: Paris Jackson / Instagram
FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jacksons barn. Foto: Paris Jackson / InstagramVis mer

(Dagbladet): Den tidligere «Norske talenter»-dommeren Omer Bhatti (33) var en nær venn av popikonet Michael Jackson før hans brå dødsfall for åtte år siden, og var i dyp sorg da stjerna gikk bort.

I ettertid har han holdt god kontakt med Jacksons barn, Prince Michael (20), Paris Katherine (19) og Prince Michael II «Blanket» (15), og har brukt mye tid på å stille opp for dem.

Og på sosiale medier ser det ut til at den norske kjendisen har tilbrakt julefeiringen sammen med den verdenskjente familien. Mandag delte Paris et bilde på Instagram, med alle barna til stede. Også Omer Bhatti.

- God jul fra oss til dere, skriver Paris Jackson på Instagram.

happy christmas from ours to yours #brahdas

Et innlegg delt av Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson)

Comeback

Det er imidlertid ikke Bhatti som vekker oppsikt på bildet i internasjonale medier. På venstre side står nemlig «Blanket», som også går under kallenavnet «B.G». Han nærmest forsvant etter farens død i 2009.

Det er bestemor Jackson som har hatt ansvaret for B.G og hans fetter T.J, som ifølge People begynner å bli for gammel for at hun kan være en lovlig verge.

Det er sjelden et bilde av den 15 år gamle gutten blir delt med fansen, men ifølge nettsida skal han ha et godt forhold til resten av søskenflokken.

Ble hyllet

Det er imidlertid ikke første gang Paris Jackson deler bilder av søsknene sine og Bhatti på sosiale medier.

På bursdagen til Bhatti i fjor ga Jackson ham en hyllest han seint vil glemme.

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over, og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelige forbindelsen vi har hatt de siste 18 åra. Du er en fokusert og hardtarbeidende fyr, og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under:

GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år. Foto: Instagram
GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år. Foto: Instagram Vis mer

- De er som søsken for meg

Etter at «Thriller»-sangeren gikk bort for snart ni år siden, byttet Bhatti navn til Omer Michael Bhatti som en hyllest til sin gode venn og mentor.

Den tidligere «Norske talenter»-dommeren legger også stadig ut bilder i sosiale medier med popheltens tre barn, noe som beviser deres nære kontakt.

- Jeg vil være til stede for dem. Da har jeg ikke tid til å sitte og gråte eller være lei meg. Jeg må alltid være der for dem, uttalte Bhatti til VG i 2014.

Bhatti har også uttalt at han anser Paris, Prince og «Blanket» som sin familie.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sa han til avisa for to år siden.

IMPONERER: Omer Bhatti er i sitt livs beste form. Sammen med kameraten David Amos har han laget en ny sommerlåt. Vi møter guttene på fritidsklubben der det hele startet. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Omer Bhatti til denne saken.