Utroskapsskandale:

Norske Vendela (21) fikk Internett til å storme etter Kardashian-avsløring

Filmet Khloé Kardashians forlovede.

FILMET: Norske Vendela Hansen filmet Khloé Kardashians forlovede på byen og solgte videoen videre. Foto: Instagram, NTB Scanpix
FILMET: Norske Vendela Hansen filmet Khloé Kardashians forlovede på byen og solgte videoen videre. Foto: Instagram, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siste uka har det stormet rundt Khloé Kardashian (33) og hennes kjæreste Tristan Thompson (27) etter at det ble lekket en video på kjendisnettstedet Daily Mail.

Videoen viser Kardashians kjæreste, og far til hennes nyfødte barn, som har det svært hyggelig med en ukjent brunette.

Spekulasjoner og påstander om den amerikanske basketballspilleren spredte seg som ild i tørt gress, og flere hevder at Thompson har vært utro mot Khloé Kardashian.

Foreløpig har verken Kardashian eller Thompson kommentert ryktene, men ifølge norske Vendela Hansen (21) stemmer påstandene. Det var nemlig hun som filmet hendelsen og sendte klippet til Daily Mail.

Søndagens utflukt 👀🚠☀️

Et innlegg delt av Vendela Hansen (@vendelahansen)

Det var 730 som først omtalte saken.

Tatt på senga

Hansen har siden januar bodd i New York der hun studerer markedsføring og kommunikasjon ved Berkeley College.

Ofte er hun ute med promotører i forbindelse med utdanningen. Da drar de som oftest på fine restauranter, der det titt og ofte dukker opp store internasjonale kjendiser. Dét gjorde det denne kvelden også.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, forteller Hansen til Dagbladet.

I løpet av kvelden observerer Hansen at Thompson og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, forteller 21-åringen.

Ville sende videoen til Khloé

Hansen, som er en stor Kardashian-fan, synes ikke oppførselen til Thompson var greit. Dette var grunnen til at hun i utgangspunktet startet å filme.

- Jeg synes det ikke var greit gjort mot Khloé . Jeg hadde i utgangspunktet planer om å sende videoen direkte til Khloé på Instagram, men jeg var redd for at hun ikke ville se det, forteller Hansen.

Deretter forhørte hun seg med en venninne, og fikk tips om hva hun skulle gjøre.

- Venninnen min tipset meg om å sende videoen til Daily Mail, slik at vi var sikre på at den ble sett.

Saken fortsetter under:

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

Blir hyllet

Etter at videoklippet av Thompson, som angivelig holder på med ugrei oppførsel ,ble delt, har Hansen bare opplevd positive tilbakemeldinger.

- Jeg har ikke fått noe hets eller noen dårlige tilbakemeldinger. Jeg har egentlig bare fått gode. Det er for det meste folk som heier på meg og skriver at det er bra at jeg delte videoen slik at Khloe fikk vite det, forteller 21-åringen.

Bare noen dager etter påstandene om Thompson herjet på Internett, kom den gledelige nyheten som fansen har ventet lenge på - Khloé Kardashian ble mamma for første gang.

Realitystjerna fødte en datter 12. april på et sykehus like utenfor Cleveland der hun og kjæresten, Tristan Thompson, bor.

Ifølge CNN og E! skal Thompson ha vært til stede under fødselen sammen med Khloé Kardashians mor, Kris Jenner (62), og hennes søstre Kim (37) og Kourtney Kardashian (38).

Saken fortsetter under:

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

- Jeg ønsker Khloe alt av lykke og at hun nyter denne tiden til tross for det som nettopp har skjedd. Hun fortjener bare det beste! Så håper jeg ting ordner seg privat hos dem, sier Hansen til Dagbladet.

Første barn

Det var like før jul i fjor, etter flere måneder med spekulasjoner, at Kardashian bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson (26).

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av sin voksende mage.

I en lang tekst fortalte 33-åringen at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

Og etter at hun slapp nyheten, tok det ikke lang tid før det strømmet inn gratulasjoner fra store stjerner, som supermodell Bella Hadid (21), artist Cheryl Cole (34) og skuespiller Millie Bobby Brown (14).

- Jeg var så nervøs før jeg publiserte innlegget, men wow. Jeg er overveldet av responsen jeg har fått. Tusen takk, jeg elsker dere, skrev hun på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer