Utroskapsskandale:

Norske Vendela (21) fikk Internett til å storme etter Kardashian-avsløring

Filmet Khloé Kardashians forlovede.

FILMET: Norske Vendela Hansen filmet Khloé Kardashians forlovede på byen og solgte videoen videre. Foto: Instagram, NTB Scanpix
FILMET: Norske Vendela Hansen filmet Khloé Kardashians forlovede på byen og solgte videoen videre. Foto: Instagram, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siste uka har det stormet rundt Khloé Kardashian (33) og hennes kjæreste Tristan Thompson (27) etter at det ble lekket en video på kjendisnettstedet Daily Mail.

Videoen viser Kardashians kjæreste, og far til hennes nyfødte barn, som har det svært hyggelig med en ukjent brunette.

Spekulasjoner og påstander om den amerikanske basketballspilleren spredte seg som ild i tørt gress, og flere hevder at Thompson har vært utro mot Khloé Kardashian.

Foreløpig har verken Kardashian eller Thompson kommentert ryktene, men ifølge norske Vendela Hansen (21) stemmer påstandene. Det var nemlig hun som filmet hendelsen og sendte klippet til Daily Mail.

Det var 730 som først omtalte saken.

Tatt på senga

Hansen har siden januar bodd i New York der hun studerer markedsføring og kommunikasjon ved Berkeley College.

Ofte er hun ute med promotører i forbindelse med utdanningen. Da drar de som oftest på fine restauranter, der det titt og ofte dukker opp store internasjonale kjendiser. Dét gjorde det denne kvelden også.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, forteller Hansen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer