Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Norske Vendela (22) ble utestengt fra nattklubb etter at hun fersket Kardashian-kjæresten i utroskap

- Ble større enn forventet, sier hun til Dagbladet.

SOLGTE OMTALT VIDEO: I april var Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson den store snakkisen, etter at en video av sistnevnte i het omfavnelse med en annen kvinne spredte seg i utenlandske medier. Videoen ble filmet og lekket av norske Vendela Hansen (t.h). Foto: NTB scanpix / Instagram
SOLGTE OMTALT VIDEO: I april var Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson den store snakkisen, etter at en video av sistnevnte i het omfavnelse med en annen kvinne spredte seg i utenlandske medier. Videoen ble filmet og lekket av norske Vendela Hansen (t.h). Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kardashian-fans verden over fikk hakeslepp da det i april slo ned som ei bombe at NBA-spilleren Tristan Thompson (27) hadde vært utro mot realitystjerna Khloé Kardashian (34) - bare to dager før hun fødte dattera deres, True.

Thompson ble avslørt via en videosnutt som ble publisert på nettstedet Daily Mail. Raskt spredde nyheten seg som ild i tørt gress. I videoen ser man 27-åringen som kysser en ukjent brunette på en nattklubb, og det var ingen tvil om at kvinnen ikke var hans høygravide samboer.

Kort tid etterpå ble det kjent at det var norske Vendela Hansen (22), som er bosatt og studerer ved Berkeley College i New York, som hadde filmet videoen og sendt den til kjendisnettstedet.

Den gang uttalte hun til Dagbladet at målet var at Khloé Kardashian skulle bli informert om kjærestens upassende handling. I samråd med ei venninne ble de enige om å sende videoen til Daily Mail, for å være sikre på at realitystjerna ville få det med seg.

Når Dagbladet i dag ringer den norske 22-åringen, sju måneder etter at utroskapsskandalen var rykende fersk, forteller hun at den siste tida har litt utenom det vanlige.

- Jeg har fått mye reaksjoner gjennom hele sommeren, egentlig - både i New York og hjemme i Norge, sier hun over telefonen fra New York.

View this post on Instagram

Kollektivt<3

A post shared by Vendela Hansen (@vendelahansen) on

- Surrealistisk

Selv om responsen nærmest utelukkende har vært av det positive slaget, og de aller fleste støtter at hun lekket videoen, er det ikke alle som er like fornøyde.

Det var nemlig under en fuktig kveld på utestedet PH-D Lounge i den amerikanske storbyen at Vendela Hansens fersket Tristan Thompson i kysse en ukjent kvinne.

- Jeg har blitt utestengt fra utestedet, fordi flere NBA-spillere tydeligvis ikke ønsker å dra dit lenger. Dette taper jo utestedet penger på, så det er jo forståelig egentlig. Det er bare for en periode, så det bryr jeg meg ikke så mye om, ler hun.

Den nyeste episoden av realityserien «Keeping Up with the Kardashians» tar for seg hvordan både Khloé og resten av Kardashian-familiens reagerte da de fikk vite om Thompsons utroskap. Episoden viser blant annet øyeblikket da søstrene til 34-åringen så videoklippet for første gang.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Hansen har ikke selv fått «kjeft» fra Kardashian-leieren, men hun påpeker at det var tøft å se hvor tungt hele familien tok det.

- Det var veldig trist å se episoden, fordi alle tok nyheten veldig tungt. Det var rart å se at Kendall Jenner satt og leste opp mine ord. Det var ganske surrealistisk. Det er merkelig å vite at da familien fikk opp nyheten på mobilen, var det fordi jeg hadde trykket «send», liksom, sier hun.

Angrer ikke

Khloé Kardashian fødte dattera True bare to dager etter at utroskapsskandalen ble etablert. Flere utenlandske medier hevdet at 34-åringen fikk tidligere rier på grunn av stress. Dette var også et tema i nevnte «Keeping Up with the Kardashians»-episode.

Likevel angrer ikke Hansen på timingen av videolekkasjen.

- Det ble større enn forventet. Jeg angrer likevel ikke på at jeg valgte å offentliggjøre videoen, og jeg hadde gjort det igjen, sier hun og legger til:

- Jeg vil tro at all stresset førte til at Khloé fødte tidligere. Det er jo et sjokk for kroppen. Jeg visste jo ikke når hun hadde termin, men det var sjokkerende for meg å se at Tristan gjorde dette – spesielt når det var så nærme termin. Jeg skjønner ikke hva han gjorde på en klubb i New York så nærme kjærestens termin i utgangspunktet.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Hansen ønsker ikke å dele hvor mye Daily Mail betalte henne for videoen, men det er ikke ukjent at britiske tabloidaviser betaler store summer for eksklusive saker.

- Det har tikket inn en del penger gjennom sommeren, sikkert fordi ting har tatt tid med overføringer og sånn, og det har jo kommet godt med. Det er jo dyrt å studere i New York. Jeg har spart en del av pengene, også har jeg brukt noe av det i sommer. Summen ønsker jeg å holde for meg selv, sier hun til Dagbladet.

- Å glemme er aldri mulig

Helt siden april har både Kardashian og Thompson, i tillegg til hennes berømte familie, vært svært tause om hendelsen.

Etter at episoden som tok for seg skandalen ble sendt på amerikansk tv natt til mandag norsk tid, valgte Kardashian å åpne seg om hvordan hun fikk vite om skandalen, hvordan hun reagerte og ikke minst hvorfor hun valgte å ha med Thompson på fødestua, bare dager seinere.

Mens episoden ble sendt på tv valgte nemlig den ferske mora å svare på spørsmål fra seerne. Da fortalte hun blant annet at hun ble rasende da hun fikk nyheten servert i fanget den gang.

- Takk gud for at det ikke var et kamera rundt meg i Cleveland. Jeg kommer ikke til å skrive hva jeg gjorde, men la oss bare si at han var heldig at jeg var ni måneder på vei, skrev hun og la til:

- Herlighet, hjertet mitt banker. Det er sykt hvordan følelser aldri blir borte. Man kan tilgi, men å glemme er aldri mulig.

På Twitter delte hun årsaken til hvorfor basketballspilleren ble med på fødestua, til tross for at hun to dager tidligere hadde fått hjertet sitt knust av skuffelse.

View this post on Instagram

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Jeg ønsket å få en god fødselsopplevelse for meg selv og for minnene jeg seinere skal dele med True når hun blir eldre. Jeg ønsker å ha videoer og bilder av faren hennes der mens han holder henne og så videre. Jeg vil at hun skal vite at hun er elsket og min lykke. Babyer føler energi, skrev hun, og fortsatte:

- Jeg valgte å sette følelsene mine til side for fødselen og prøve å ha så mye energi som mulig. Det var den eneste tanken under fødselen av datteren min. Jeg skulle ikke la NOEN endre på det.

Vesle True Thompson ble født 12. april på et sykehus like utafor Cleveland, der Khloé Kardashian og Tristan Thompson er bosatt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!