FAMILIEN: Kim Kardashian, ektemannen Kanye West og dattera North var i februar i fjor på Alexander Wangs motevisning i New York. Familien satt selvfølgelig på første rad. Foto: Craig Barritt/Getty Images/AFP, NTB scanpix
FAMILIEN: Kim Kardashian, ektemannen Kanye West og dattera North var i februar i fjor på Alexander Wangs motevisning i New York. Familien satt selvfølgelig på første rad. Foto: Craig Barritt/Getty Images/AFP, NTB scanpixVis mer

- North sliter med å venne seg til Saint

Kim Kardashian avslører at familien har fått ekstra utfordringer på hjemmebane.


I desember 2015 ble TV-stjerna Kim Kardashian (35) og hip-hop artisten Kanye West (39) foreldre for andre gang, da sønnen Saint (8 mnd.) kom til verden.

Den lille krabaten har vært til stor glede for hele Kardashian-klanen - som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men nå avslører Kim at det er en i familien som foreløpig kan styre sin begeistring for Saint, nemlig hans storesøster North West (3).

- Alt skal dreie seg om henne

I et intervju med Elle.com sier Kim at hennes datter ennå ikke har klart å venne seg til at hun ikke lenger får all oppmerksomheten alene.

- Hun vil fortsatt at alt skal dreie seg om henne. Men siden hun er tre år nå, så må hun lære seg å dele. Så vi snakker mye om det.

- North er flink til å dele, men hun jobber fortsatt med å skjønne at hun har fått en lillebror.

Hilser på Saint sammen med datteren

Kim sier hun er opptatt av at de to søsknene skal utvikle et tett bånd seg imellom. Hun sørger derfor for å ta med seg North når hun hver morgen hilser på Saint.

- Jeg tar henne med meg når jeg sier «god morgen». Jeg håper at jeg ved å plante det frøet kan få henne til å bli opptatt av broren sin.

Kim innrømmer at hun selv heller ikke er ukjent med søskenrivalisering.

Hun vokste opp i en familie med hele fem søsken rundt seg: søsterene Kourtney (37) og Khloe (32), broren Rob (29), og halvsøstrene Kendall (20) og Kylie (18) Jenner.

- Selvsagt skjedde det med oss, det er helt naturlig, sier hun til Elle.com.

La ut nakenbilde etter fødselen

I mars overrasket Kim sine Instagram-fans da hun la ut et nakenbilde, kun tre måneder etter fødselen.

Bildet viser Kim i en blond parykk, noe hun brukte under moteuka i New York noen uker tidligere. Bildet er derfor mest sannsynligvis tatt i den anledning, ifølge Daily Mail.

«Når du ikke har noe å ha på deg. LOL», skriver Kim i teksten til bildet.

Saken ble først publisert på Seoghør.no. Les her.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)