Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Live Nelvik og Tore Sagen:

NRK-paret ble foreldre for tredje gang

Fikk sitt tredje barn sammen.

BABYLYKKE: Ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen har to barn fra før. Nå er de blitt trebarnsforeldre. Foto: Espen Solli/ Aller Media
BABYLYKKE: Ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen har to barn fra før. Nå er de blitt trebarnsforeldre. Foto: Espen Solli/ Aller Media Vis mer

NRK-profilene Live Nelvik (35) og Tore Sagen (37) har fått sitt tredje barn.

Fra før har paret døtrene Liv (5) og Elsa (2) sammen.

Det var da Live Nelvik var programleder for Costume Awards i slutten av januar at hun røpet at hun ventet sitt tredje barn.

- Vil dere høre en hemmelighet? Jeg er gravid!, sa hun fra scenen, og la til:

- Det var ikke planlagt. Så mye kan jeg si. Men det er sånt som skjer når man blir full og sovner, flirte hun fra scenen.

Overfor VG bekrefter Nelvik selv at de er blitt foreldre igjen.

- Ja, jeg har blitt mamma igjen. Det er veldig hyggelig, sier hun til VG.

- Jeg kan si så mye som at det er en jente, og at alle er veldig glade. Nå er familien det jeg vil kalle komplett. Jeg tror vi trygt kan si at vi setter punktum der, nå er vi jo en halv Kardashian-klan, fortsetter hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Live Nelvik.

Avslørte graviditet på direkten

Nelvik er for tiden aktuell som programleder for P3-programmet «Lørdagsrådet», en jobb hun overtok etter Siri Kristiansen i vinter.

Da Live Nelvik ventet sitt andre barn, røpet hun nyheten i direktesendt radio. Som gjest i «P3 morgen» i september 2015, kom hun med den private avsløringen, da hun deltok i en spørreduell med Eyvind Hellstrøm (69).

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille": Programleder Harald Eia ber ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen kysse. Vis mer

Den ene skulle komme med en påstand, som den andre deltakeren skulle gjette om var riktig eller feil.

- Stemmer det at jeg er gravid?

- Nå? I sittende stund? Ja, det tror jeg stemmer, svarte Hellstrøm.

Og da babyen hadde meldt sin ankomst omtrent fire måneder senere, annonserte Tore Sagen begivenheten da han gjestet «I kveld med Ylvis LIVE» på TVNorge.

- Jeg ble far på torsdag. Jeg var far, men jeg ble dobbelfar, fortalte Sagen.

Stormforelsket i flere år

Live Nelvik og Tore Sagen har vært et par siden 2010. Allerede etter et års tid som kjærester, bekreftet Nelvik sommeren 2011 at de to hadde forlovet seg.

Det var i gangene på NRK-huset at Nelvik og Sagen fikk øynene opp for hverandre for første gang, og etter at de ble et par har hun vært stormforelsket.

Det fortalte 35-åringen i et lengre intervju med VG Helg i september i fjor.

- Jeg tror vi aldri kommer til å gå tom for ting å snakke om. Dessuten stiller han spørsmål ved alt. Jeg blir smartere av å være sammen med Tore, sa hun og la til:

- Jeg håper han aldri går fra meg.

GIFTER SEG: Live Nelvik og Tore Sagen gifter seg i dag på Hukodden strandrestaurant. Nelvik innrømmer at hun har skyhøye forventninger. Her i kjole fra designeren TSH. Video: Guro Havro Bjørnstad / Dagbladet Vis mer Vis mer

De to ga hverandre sine «ja» på Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo i slutten av august 2013, halvannet år etter at deres førstefødte kom til verden.

I 2016 fikk paret sitt andre barn sammen.

Da Se og Hør møtte Live Nelvik på NRKs høstlansering samme året, avslørte hun hvem yngstedatteren er oppkalt etter.

- Hun heter Elsa. Nelvik Sagen. Hun er ikke oppkalt etter Elsa i «Frost», selv om veldig mange tror det. Det er synd at den filmen kom akkurat da dette barnet dukket opp. Men hun er oppkalt etter en oldemor, som er 95 år, fortalte hun den gang.