Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

NRK-profilen venter sitt andre barn

Carina Olset avslører gladnyheten på Instagram.

BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset delte den gledelige nyheten på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset delte den gledelige nyheten på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer

Tirsdag delte NRK-programleder Carina Olset (38) en gledelig nyhet på Instagram. Under et bilde av kjæresten, fotballspiller Tor Øyvind Hovda (30), og datteren deres Pernille (1), avslører hun at tre blir til fire.

«Det gikk som det måtte gå, det hjemmekontoret», skriver hun, etterfulgt av emojiene av en familie på tre, pluss en babyemoiji.

I bildet har ettåringen til paret ei T-skjorte som det står «storesøster» på.

Paret fikk sin førstefødte i mai i fjor, og kan nå altså glede seg over å utvide familien enda mer.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner, fra blant andre Anne Rimmen som skriver hurra etterfulgt av et hjerte.

«Herlig», skriver TV 2-profil Julie Strømsvåg som nylig ble mamma for første gang, mens gravide Katarina Flatland skriver følgende:

«Åååå! Gratulerer så mye».

Også da paret ventet Pernille, avslørte Olset det på Instagram.

«Jeg flyttet inn alene. Flytter ut med en beboer i magen. Til våren blir vi tre».

- Vi gleder oss selvsagt veldig til å utvide familien, og satser på at den lille som kommer er like frisk, god og morsom som storesøstera si, skriver Olset til Dagbladet i en tekstmelding.

Møttes på Tinder

Paret har tidligere fortalt at de møtte hverandre gjennom Tinder, og avslørte at de var et par i 2018.

- Vi møttes på Tinder i vår. Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, sa Olset til Dagbladet den gangen.

Hovda spiller i 2. divisjon for Hønefoss. Olset har i en årrekke ledet fotballsendinger på NRK.

I et tidligere intervju med KK, fortalte Carina Olset at det gikk slag i slag da hun og kjæresten «matchet» med hverandre på Tinder.

- Jeg hadde vært singel i halvannet år og gitt helt opp. Jeg hadde prøvd å date og hatt et par «toillfæra». Venninnen min hjalp meg å lage Tinder-profil på lørdag, jeg fikk match med Tor Øyvind på søndag, vi gikk på date på torsdag, og på fredag slettet jeg profilen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Sykdom og barn

Tidligere har Carina Olset fortalt åpent om sine erfaringer med den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt, etter at hun sto fram med sykdommen for første gang i mai 2015.

I et intervju med VG Helg et par måneder seinere, fortalte hun at sykdommen hadde satt en midlertidig stopper for drømmen hennes om å få barn. På dette tidspunktet var hun i et forhold med NRK-kollegaen Jan Fredrik Bjørntvedt (42), men duoen brøt forlovelsen sin våren 2017.

- Ja, jeg har veldig lyst på barn, men det må vente til helsen min er mer stabil. Sykdommen har vært i en aktiv periode i halvannet år, men nå ser den ut til å være i remisjon. At den sover. Det kan vare i ti år, og det håper jeg den gjør, sa Olset til VG den gang.

Nå kan altså den lille familien juble over å bli enda en.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!