Elisabeth Andreassen og Thomas Seltzer:

NRK-programleder stjal Bettans dyrebare gitar: - Den var det aller fineste jeg hadde

25 år etter tyveriet innrømte Thomas Seltzer at han var tyven og at han skulle gjøre det godt igjen.

GITARTYVERI: Thomas Seltzer innrømmet i 2015 å ha stjålet en gitar fra Elisabeth Andreassen for 28 år siden. Foto: NTB Scanpix
GITARTYVERI: Thomas Seltzer innrømmet i 2015 å ha stjålet en gitar fra Elisabeth Andreassen for 28 år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under et direktesendt intervju med P3 i 2015 fortalte Trygdekontoret-programleder, Thomas Seltzer (49), at det mest dyrebare han hadde stjålet var en gammel kassegitar på Smuget i Oslo.

Eieren av gitaren var artisten Elisabeth «Bettan» Andreassen (60), som ikke hadde den minste anelse om hvor gitaren hadde forsvunnet før hun hørte intervjuet på P3, 25 år seinere.

Nå har det gått tre år siden tilståelsen fra Turboneger-bassisten, og rett etter at «Bettan» fikk høre intervjuet for tre år siden, skrev hun følgende på Facebook:

- Hallo!!!! Her sitter Seltzer i P3 Morgen og briefer med at det dyreste han har stjålet er Bettans gitar på Smuget for 25 år siden. Jeg endevendt både Smuget og det jeg kunne for å få den tilbake. Det var en meget flott Larriwee cutout med svart gitarkasse. DEN SKAL JEG BARE HA TILBAKE!!! BASTA!

I det samme innlegget svarte Seltzer:

- Kjære Bettan! Dette hadde jeg helt glemt inntil de spurte istad om hva det dyreste jeg noensinne har stjålet var, da poppet dette fram i hodet! Helt enig: uspiselig! Vi var en gjeng fulle drittunge-pønkere som hadde forvillet oss inn i fiendens leir AKA Smuget, meget dårlig stil. Jeg aner ikke hvor den er i dag men jeg kjøper gladelig en ny gitar til deg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer