Belibers: NRK er i forhandlinger om å sende Justin Biebers konsert i Norge. Foto: Reuters
Belibers: NRK er i forhandlinger om å sende Justin Biebers konsert i Norge. Foto: ReutersVis mer

NRK vil lage Bieber-program

Er i forhandlinger om å vise superstjernas konsert og opphold i Norge.

Justin Bieber er på vei til Norge for å gjøre en tv-opptreden i morgen foran et lite publikum. Politiet melder også at han skal holde et show i området mellom operaen og Oslo sentralstasjon i morgen, men kan ikke bekrefte at det stemmer

I forrige uke meldte plateselskapet Universal at planene om en Bieber-konsert på operataket gikk i vasken, men at det jobbet for å finne alternativer.

- Er i forhandlinger Hvem som skal kringkaste Bieber-konserten er fortsatt ikke kjent, men Dagbladet har vært i kontakt med NRK som bekrefter at de er i forhandlinger om å sende Bieber-konserten.

- Det jeg kan si er at vi jobber med å få på plass en avtale. Vi er i forhandlinger med produksjonselskap, Biebers management og plateselskap, sier Petter Wallace, eksternsjef i NRK.

Wallace sier at NRK vil gå ut med mer informasjon om deres Bieber-planer så snart alle avtaler er i boks, sannsynligvis før Biebers foreløpig mystiske tv-opptreden i morgen.

Vil lage Bieber-pakke - Vi diskuterer en produksjon i forbindelse med at han er i Norge, sier Wallace.

- Vil det si at NRK skal vise Bieber-konserten?

- Det er naturlig at konserten er en del av pakka vi ønsker å vise, men som sagt kan jeg ikke si mer før avtalene er ferdigforhandlet.

- Vil resten av materialet dere ønsker å vise også være fra norgesbesøket?

Er på Gardermoen - Ja. Men nå kan jeg virkelig ikke fortelle mer. Dere får vite mer senere, sier Wallace. Wallace kan ikke si noe om når Bieber-programmet eventuelt skal sendes.

I følge Dagbladets reporter Anders Grønneberg er det et NRK-team på Gardermoen hvor Bieber er ventet i løpet av dagen.