Aleksander Sæterstøl:

- Null kontroll på livet

TV-profilen røper babyplaner. Men først vil han sikre seg fast inntekt.

BABY-MAS: Aleksander Sæterstøl forteller at kjæresten Martine Lunde maser om baby. Men paret har bestemt seg for å vente litt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABY-MAS: Aleksander Sæterstøl forteller at kjæresten Martine Lunde maser om baby. Men paret har bestemt seg for å vente litt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har gått seks år siden realityparet Martine Lunde (26) og Aleksander Sæterstøl (27) ble kjærester. Første gang duoen møtte hverandre var da de begge deltok i «Paradise Hotel» i 2017.

Nylig ble Sæterstøl kronet til «Årets kjendisdeltaker» under Gullruten-utdelingen i Bergen. Ikke lenge etter røpet 27-åringen til Dagbladet at han snart håper å fri til kjæresten, men at han vil vente til drømmeringen blir billigere.

- Ingen fast inntekt

Nå avslører han også at paret ønsker seg barn sammen. Men ikke helt ennå.

- Ja, vi vil jo ha barn. Men med inflasjonen i dag... Jeg vil liksom ha hundre prosent kontroll på livet mitt først, sier han til Dagbladet.

Influenseren fortsetter:

- Plutselig blir Instagram og Snapchat ulovlig i Norge, og da har ikke jeg og Martine inntekt lenger. Jeg vil ha sikker inntekt før jeg får barn. For jeg vil at det barnet vi får skal ha pålegg på brødskiva.

- Så hvor mye kontroll har du på livet akkurat nå?

- Jeg har ingen fast inntekt, så jeg vil si jeg har null kontroll på livet. Men det går jo bra, jeg og Martine klarer oss helt fint. Jeg har lyst til å ha det gøy litt til, og så kan vi heller ha fullt fokus på barnet den dagen det skjer, bedyrer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer