Hilaria og Alec Baldwin:

Ny baby - fem måneder etter fødselen

Full forvirring etter at stjernparet skal ha blitt foreldre igjen.

STOR FAMILIE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin skal ha utvidet familien nok en gang. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/NTB
STOR FAMILIE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin skal ha utvidet familien nok en gang. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Alec (62) og Hilaria Baldwin (37) giftet seg i 2012 har barna kommet som perler på en snor.

Førstemann ut var dattera Carmen Gabriela (7) i 2013, etterfulgt av Rafael Thomas (5 1/2), Leonardo Angel Charles (4) og Romeo Alejandro David (2 1/2). I september sto jubelen nok en gang i taket da sønnen Eduardo «Edu» Pao Lucas så dagens lys.

I tillegg har Alec også dattera Ireland (25) fra ekteskapet med Hollywood-stjernen Kim Basinger (67).

Og nå, kun fem måneder etter fødselen av deres felles sønn Edu, melder People at ekteparet har blitt foreldre igjen.

PARODI: Skuespiller Alec Baldwin har fått kritikk for de ulike parodiene på president Donald Trump. Video: NTB Scanpix. Vis mer

«Hvordan er dette mulig?»

Hilaria deler også et bilde av seg selv på Instagram, sammen med den nyfødte babyen og resten av ungeflokken. Som tekst har hun kun skrevet «7» etterfulgt av et rødt hjerte.

At stjerneparet har blitt foreldre igjen kommer som en stor overraskelse for de aller fleste, ettersom de ikke har uttalt seg om dette i media.

Om babyen er adoptert eller født via surrogat er foreløpig heller ikke kjent.

People har delt samme bildet som Hilaria har publisert på sin Instagram-profil, og i kommentarfeltet hersker det ingen tvil om at folk er forvirret.

«Hvordan er dette mulig??? Hun fødte Edu i september??? Det er ikke nok tid til å få enda en ferdig utviklet baby allerede», skriver en bruker.

«Jeg skjønner ingenting. Fikk hun ikke sitt siste barn for rundt seks måneder siden?» spør en annen.

«Dette er definitivt ikke deres baby. Hun har ikke vært gravid med mindre de har adoptert?»

«Jeg har aldri vært mer forvirret i hele mitt liv.»

«Det er fysisk umulig at hun kan ha bært frem dette barnet selv», påpekes det også.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

To spontanaborter

Vanligvis pleier Hilaria å dele en rekke detaljer fra familielivet med følgerne sine på sosiale medier. Og da hun fødte i september ble nyheten annonsert på Instagram av begge de stolte foreldrene.

«Vi fikk barn i går kveld. Han er perfekt og vi kunne ikke vært lykkeligere», skrev den ferske mora til dette bildet:

Tidligere har 37-åringen også vært åpen om kaoset som gjerne råder i huset, og hvordan det har vært å skulle holde alle barna i aktivitet under «lockdown» i den pågående coronapandemien.

- De får meg til å le hele tiden, og jeg tror virkelig det er det du må omfavne når du er forelder - spesielt når man er forelder for så mange, og i coronatider, man må bare le. Hvis du ikke ler, gråter du. Så jeg prøver å le hele tida, har hun sagt til People.

Hilaria har også vært åpen om andre utfordringer i livet til seg selv og ektemannen. Høsten 2019 kom det fram at den daværende firebarnsmora opplevde å gjennomgå to spontanaborter på knappe syv måneder.

«Vi er veldig lei oss over å fortelle at vi i dag fikk vite at babyen vår har gått bort, fire måneder gammel. Vi vil også at dere skal vite at selv om vi ikke har det så bra akkurat nå, så kommer det til å gå bra senere», delte hun på Instagram den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer