Ny beskjed etter sykdommen

Céline Dion kommer med oppdatering til fansen.

SANGSTJERNE: Céline Dion. Foto: The Canadian Press / Graham Hughes
SANGSTJERNE: Céline Dion. Foto: The Canadian Press / Graham Hughes Vis mer
Publisert

I desember avslørte den legendariske sangeren, Céline Dion, at hun har en sjelden nevrologisk lidelse som påvirker helsa hennes.

Mange fryktet da at det skulle bli stille fra 55-åringen framover, men natt til fredag kom hun med en gladbeskjed til fansen.

Hun slipper en ny singel.

- Sang-alarm!

På torsdag delte hun et innlegg på Instagram om at singelen «Love Again», nå er ute på musikkstrømmetjenester over hele verden.

Det er en av sangene som skal spilles i den kommende filmen med samme navn, hvor Priyanka Chopra Jonas og Sam Heughan spiller hovedrollene.

- Ny sang-alarm! Merk av i kalenderen din. 5. mai kommer filmen på kino og 12. mai vil hele albumet, med fem nye Celine-sanger, være tilgjengelig, står det i innlegget.

I den kommende filmen vil Dion debutere som skuespiller.

«Stiff person syndrome»

Hun avslørte for bare måneder at hun hadde blitt diagnostisert med en svært sjelden nervesykdom som heter «Stiff person syndrome».

Ifølge NHI er «Stiff person syndrome» en tilstand som kjennetegnes av økende muskelstivhet og smertefulle kramper utløst av bevegelser og ulike sinnsstemninger. NHI skriver også at syndromet er svært sjeldent.

Artisten forteller at sykdommen påvirker henne på mange måter, og nevner blant annet at den påvirker stemmen hennes slik at hun ikke lenger kan synge slik hun er vant til.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

Hatt problemer lenge

- Jeg har hatt problemer med helsa mi i lang tid, og det har vært veldig vanskelig for meg å møte disse utfordringene og snakke om alt jeg har gått gjennom. Det gjør vondt å fortelle dere at jeg ikke kommer til å være klar for turneen min i Europa i februar, sa hun tilbake i desember.

- Dessverre påvirker disse spasmene alle aspekter av mitt daglige liv. Noen ganger forårsaker de vanskeligheter når jeg skal gå, og kan gjøre at stemmen endrer seg, sa Dion den gang.

Likevel har hun taklet sykdommen. Nå har hun sluppet en singel, og i mai slipper hun fire nye sanger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer