Peg Parnevik og Filip Lamprecht:

Ny flamme etter bruddet: - Respektløs

Peg Parnevik og Filip Lamprecht gikk fra hverandre kort tid etter sistnevntes deltakelse i «Skal vi danse».

BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har valgt å gå hver til sitt. Nå deler Peg bilder av sin nye flamme. Foto: Instagram / Peg Parnevik
BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har valgt å gå hver til sitt. Nå deler Peg bilder av sin nye flamme. Foto: Instagram / Peg Parnevik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realityprofilen Peg Parnevik (25) har de seineste åra vært i et forhold med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24).

Peg har vært i søkelyset siden hun var liten, men ble for alvor kjent gjennom familiens realityserie «Parneviks». I dag har hun en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk med Peg & Penny».

Lampbrecht vant årets sesong av svenske «Skal vi danse». 24-åringen er norsk statsborger, ettersom mora, Kristin Kaspersen, er halvnorsk. Kaspersen er dattera til den svenske sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kasperen.

Tidligere denne sommeren kom nyheten om at paret har valgt å gå hver til sitt. Nå ser det imidlertid ut til at 25-åringen er klar for å gå videre.

- Mistet flere tusen følgere

Den siste måneden har nemlig tv-profilen levd livets glade dager som en singel kvinne. På Instagram har det florert av bilder og videoer av at hun henger med venner, fester og kliner til med mystiske menn.

Da hun nylig publiserte et bilde av at hun kysser en gutt, som ikke er Filip, mistet hun imidlertid tusenvis av følgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer