Chrishell Stause:

Ny flamme etter sjokkbruddet

«Selling Sunset»-stjerna har gått videre etter bruddet.

GÅTT VIDERE: Chrishell Stause viser frem ny mann etter skilsmissen med Justin Hartley for et år siden. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
GÅTT VIDERE: Chrishell Stause viser frem ny mann etter skilsmissen med Justin Hartley for et år siden. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Realityprogrammet «Selling Sunset» har gjort stor suksess siden det inntok Netflix for et par år tilbake. Gjennom tre sesonger har ivrige seere vitnet en gjeng kvinnelige eiendomsmeklere selge det som er blant Los Angeles' dyreste luksushjem - samtidig som man har fått et innblikk i hver enkelts privatliv.

Drama og intriger i Hollywood slår sjelden feil, og disse kvinnene har siden dag én levert akkurat det.

Blant dem som har gjort seg bemerket i realityen er Chrishell Stause (39), som gikk inn i programmet som Chrishell Hartley.

I tredje sesong blir man nemlig vitne til at Stause plutselig står på bar bakke - etter at ekteskapet gjennom to år med skuespiller Justin Hartley (43) gikk i tusen knas.

Ett år seinere virker det derimot som at Stause har fått samlet seg igjen, skal vi tro hennes seineste Instagram-aktivitet.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Ny mann i livet

Torsdag delte nemlig «Selling Sunset»-stjernen en video på sin Instagram-historie, etterfulgt av et bilde. På videoen ser man 39-åringen i full gang med trening sammen med en mann - som ikke tidligere har vært å se på Stauses sosiale medier.

Det var imidlertid bildet som vekket mest oppmerksomhet.

Der poserte hun nemlig tett inntil vedkommende, som viser seg å være Keo Motsepe (31) - en av proffdanserne i «Dancing with the stars», den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

NY FLAMME: Chrishell Stause viste fram sin nye flamme på Instagram. Foto: Skjermbilde / Instagram
NY FLAMME: Chrishell Stause viste fram sin nye flamme på Instagram. Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer

Motsepe delte selv et bilde på sin Instagram, og mye tydet på at de dermed var «Instagram official», et annet begrep for å offentlig date.

KYSS: Keo Motsepe plantet et kyss på Stauses kinn. Foto: Skjermbilde / Instagram
KYSS: Keo Motsepe plantet et kyss på Stauses kinn. Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer

- Nølende

Kort tid seinere dukket hun opp i en Instagram-live, der hun uttalte at hun i utgangspunktet var nølende til å inngå et forhold med Motsepe, på grunn av aldersforskjellen.

- Jeg var litt nølende i starten fordi jeg var bekymret fordi han er yngre. Men mange menn på min egen alder, og eldre, vil heller ikke ha det jeg er ute etter, innrømmet hun.

Motsepe dukket også opp i den samme livesendingen, og uttalte at «det viktigste for han er henne».

Dermed bekrefter også paret at de nå offisielt er sammen. Realitystjerna innrømmet videre at den nye kjæresten er det beste hun sitter igjen med fra programmet.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Dumpet over melding

Som nevnt var Stause tidligere gift med skuespiller Justin Hartley, blant annet kjent fra serien «This Is Us». Ekteskapet tok derimot en brå slutt for realitystjerna, som visstnok ikke så bruddet komme i det hele tatt.

I serien Stause medvirker i fikk man se henne avsløre overfor kollega Mary Fitzgerald (39) at Hartley informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding.

Hendelsen fant sted i november i fjor.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter seinere visste hele verden det, sa Stause, ifølge People.

Etter å ha lest meldingen reagerte hun med vantro, og skal derfor ha kommunisert med Hartley i tro om at det hele var en spøk. Det skal ha vært slutten på kommunikasjonen dem imellom, avslører hun i serien.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Stause måtte i hui og hast finne et nytt sted å bo, og forteller at hun var på vei ut døra til jobb da hun mottok budskapet.

- Da jeg fant ut av det, var jeg på vei ut døra til jobb, så jeg bare umiddelbart røsket med meg noen få ting og kom meg ut så fort som jeg bare klarte, sa hun videre.

Stause møtte Hartley i 2013, og tre år seinere gikk han ned på kne og fridde. Bryllupet sto i oktober 2017, på en ranch i Malibu utenfor Los Angeles.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer