Chrishell Stause:

Ny flamme etter sjokkbruddet

«Selling Sunset»-stjerna har gått videre etter bruddet.

GÅTT VIDERE: Chrishell Stause viser frem ny mann etter skilsmissen med Justin Hartley for et år siden. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
GÅTT VIDERE: Chrishell Stause viser frem ny mann etter skilsmissen med Justin Hartley for et år siden. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Realityprogrammet «Selling Sunset» har gjort stor suksess siden det inntok Netflix for et par år tilbake. Gjennom tre sesonger har ivrige seere vitnet en gjeng kvinnelige eiendomsmeklere selge det som er blant Los Angeles' dyreste luksushjem - samtidig som man har fått et innblikk i hver enkelts privatliv.

Drama og intriger i Hollywood slår sjelden feil, og disse kvinnene har siden dag én levert akkurat det.

Blant dem som har gjort seg bemerket i realityen er Chrishell Stause (39), som gikk inn i programmet som Chrishell Hartley.

I tredje sesong blir man nemlig vitne til at Stause plutselig står på bar bakke - etter at ekteskapet gjennom to år med skuespiller Justin Hartley (43) gikk i tusen knas.

Ett år seinere virker det derimot som at Stause har fått samlet seg igjen, skal vi tro hennes seineste Instagram-aktivitet.

Ny mann i livet

Torsdag delte nemlig «Selling Sunset»-stjernen en video på sin Instagram-historie, etterfulgt av et bilde. På videoen ser man 39-åringen i full gang med trening sammen med en mann - som ikke tidligere har vært å se på Stauses sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.