Bianca Ingrosso:

Ny flamme to måneder etter bruddet

- Jeg treffer et menneske nå som jeg ikke er klar for å ha med på kamera.

LYKKEN SMILER: I slutten av januar avslørte Bianca Ingrosso (24) at hun hadde blitt singel. Nå bekrefter hun at hun har en ny mann i kikkerten. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN SMILER: I slutten av januar avslørte Bianca Ingrosso (24) at hun hadde blitt singel. Nå bekrefter hun at hun har en ny mann i kikkerten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar ble det kjent at realitystjernen Bianca Ingrosso (24), kjent fra realityprogrammet «Wahlgrens Värld», og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt etter fem år som kjærester.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte ikke, bekreftet Ingrosso overfor Aftonbladet den gang.

Nå, bare måneder etter at bruddet med Cohen ble kjent, bekrefter 24 åringen at hun har funnet en ny flamme, og at hun har begynt å date igjen.

- Jeg treffer et menneske nå som jeg ikke er klar for å ha med på kamera, avslører realitystjernen i en video på sin Youtube-kanal.

Hun kunne hun også avsløre at den nye flammen er blitt introdusert for familien hennes, den kjente Wahlgren-Ingrosso-slekten.

Videre fortalte 24-åringen at hun skulle hjem til moren Pernilla Wahlgren (51) for å spise middag samme kveld, og at den mystiske kjæresten da skulle være med. Likevel innrømmer realitystjernen at hun ikke er klar for å vise fram den nye romansen på TV helt enda,

- I kveld skal vi hjem på middag til mamma, og denne gutten skal være med. Men jeg må virkelig passe på at han ikke blir sett. Det er jeg ikke klar for, sier Ingrosso videre i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer