SKAL PÅ TV: Sofie Prydz er kona til produsent og DJ Eric Prydz, og er siste tilskudd til «Svenske Hollywoodfruer»-familien. Foto: Johnny Wohlin / TV3
SKAL PÅ TV: Sofie Prydz er kona til produsent og DJ Eric Prydz, og er siste tilskudd til «Svenske Hollywoodfruer»-familien. Foto: Johnny Wohlin / TV3Vis mer

Ny Hollywood-frue om renholdere: - Kan de ikke jobben sin får de sparken

«Svenske Hollywoodfruer»-fersking Sofie Prydz (34) skal gi tv-seerne innsyn i sitt glamorøse liv. 

(Dagbladet): Tidligere denne uka meldte Aftonbladet at ikke bare én, men to nye Hollywood-fruer skal gjøre sitt inntog i den kommende sesongen av populære «Svenske Hollywoodfruer».

I dag lettet TV3 litt på sløret, og avslørte at den ene nykommeren er Sofie Prydz, kona til DJ og produsent Eric Prydz (40).

Mens ektemannen er kjent for gigahiten «Call On Me» fra 2004 (ja, den med den minneverdige aerobic-videoen), er ikke Sofie like profilert i offentligheten - ennå.

«Svenske Hollywoodfruer» er i hjemlandet blant de mest sette, kjente og omtalte tv-seriene noensinne, og har gjort deltakere som Gunilla Persson, Anna Anka og Maria Montazami til rikskjendiser både i Norge og Sverige.

Det spørs bare om ikke «frue-effekten» smitter over på Sofie Prydz også.

FJORÅRETS FRUER: (Fra venstre) Gunilla Persson, Isabel Adrian, Åsa Vesterlund og Maria Montazami var å se i fjorårets sesong av «Svenske Hollywoodfruer». Alle bortsett fra Adrian er også å se i den kommende sesongen. Foto: LALA Studios / TV3
FJORÅRETS FRUER: (Fra venstre) Gunilla Persson, Isabel Adrian, Åsa Vesterlund og Maria Montazami var å se i fjorårets sesong av «Svenske Hollywoodfruer». Alle bortsett fra Adrian er også å se i den kommende sesongen. Foto: LALA Studios / TV3 Vis mer

Veterinær og tobarnsmor

TV3 skriver i en pressemelding at 34-åringen jobber som veterinær, og har barna Elliot (3) og Leja (5) sammen med DJ-ektemannen.

Familien flyttet til Los Angeles i 2012, og bor i en luksuriøs villa i Hollywood Hills, like i nærheten av det berømte Hollywood-skiltet.

I den kommende sesongen får Prydz møte de andre fruene, og lærer blant annet Gunilla Persson å meditere.

I tillegg gir hun renholdere sparken på løpende bånd, heter det i pressemeldinga fra TV3.

Ready for #coachella night 2 🎡 @ericprydz

A photo posted by Sofie Prydz (@sofieprydz) on

Stiller renholdskrav

Prydz bekrefter overfor Expressen at hun har lite til overs for slurvete renholdere.

- Jo mer årene går, jo mer pedantisk blir jeg. Hadde jeg selv vært vaskedame hadde jeg vært rå, men nå er jeg ikke det. Så derfor har jeg harde krav til dem som jeg betaler for å gjøre det. Og kan de ikke gjøre jobben sin får de sparken, sier 34-åringen til den svenske avisa.

Videre beskriver Prydz møtet med de andre deltakerne som en av de mest spesielle dagene i sitt liv, og forteller til Expressen at det var spesielt én frue som gjorde inntrykk i det virkelige liv:

- Jeg visste ikke om Gunilla Persson var ekte, men det er hun jo. Det er ingen historie som noen har funnet på, sier 34-åringen spøkefullt.

Den tiende sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» kommer på norske TV3 i midten av oktober.

Tidligere i år ble det kjent at Isabel Adrian, som gjorde comeback til den niende sesongen av programmet, forlater programmet til fordel for den svenske versjonen av «Skal vi danse».

Adrian har tidligere sagt at alt i dokusåpa er «et spill».

Får du ikke nok av glamour og høylytte krangler i heftig kombinasjon? Varm opp til den nye sesongen med å lese deg opp på «Svenske Hollywoodfruer» her.

VIL TREKKE SEG: Etter at den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson så dette klippet, truet hun med å trekke seg fra realityserien. Video: TV3 Vis mer
- DU ER EN PSYKOPAT: I denne episoden av TV3-programmet samles både Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami og Isabel Adrian til frokost. Tradisjonen tro forløper ikke møtet uten dramatikk. Video: TV3 Vis mer
FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Video: TV3 Vis mer