Ny Jackson-obduksjon er ferdig

Utført etter ønske fra familien.

MINNES SIN HELT: Fansen kan nå få ny informasjon om Jackson-dødsfallet om få dager. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix
MINNES SIN HELT: Fansen kan nå få ny informasjon om Jackson-dødsfallet om få dager. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/ScanpixVis mer

|||LOS ANGELES/OSLO (Dagbladet): Familien til Michael Jackson ba i går kveld norsk tid om at det skulle gjennomføres en ny obduksjon av Jackson.

Den andre obduksjonen er nå ifølge LA Times ferdig.

De pårørende var ikke tilfreds med resultatet av den første obduksjonen, som fastslo at det ikke var tegn til noe kriminelt - men at dødsårsaken ikke kunne slås fast før om fire til seks uker.

Må holde i retten
- Resultatene vil være klar i løpet av et par uker. Men vi vil ha ny informasjon allerede om få dager, sa patolog Michael Baden, som utførte obduksjonen.

Baden slo fast at det fantes gode grunner til at resultatene etter den første, offisielle obduksjonen ikke var fortere klare.

- Det tar tid å skaffe til veie bevis som holder i retten, sa Baden.

Rett i hjertet
Den britiske tabloiden Daily Mirror skriver at Jacksons huslege, Conrad R. Murray, satt ei adrenalinsprøyte rett i hjertet på superstjernen, i et desperat forsøk på å holde ham i live.

Innringeren av den dramatiske oppringningen AMK-sentralen i Los Angeles mottok opplyser at det er en doktor til stede.

Murray forsvant etter å ha gitt en kort redegjørelse til politiet etter at Jackson var kjørt til sykehus, men har nå vært i lengre avhør med advokat til stede.