Desta Marie Beeder:

Ny jobb!

Programlederen kan endelig fortelle hva hun har drevet med de siste månedene.

NY JOBB: Desta Marie Beeder avslører hva hun har jobbet med de siste månedene. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
NY JOBB: Desta Marie Beeder avslører hva hun har jobbet med de siste månedene. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har «God morgen Norge»-programleder Desta Marie Beeder (33) hintet om at hun har drevet med et prosjekt.

I går delte hun et innlegg på Instagram hvor hun skrev at nyheten kom til å bli avslørt torsdag. I en pressemelding fra TV 2 kommer det fram at Beeder blir programleder for TV 2s nye program «Rydderevolusjonen».

NYTT PROGRAM: Desta Marie Beeder skal bli programleder for «Rydderevolusjonen». Her med Mads Clemmetsen og Ingrid Vik Lysne. Foto: Sebastian Ludvigsen
NYTT PROGRAM: Desta Marie Beeder skal bli programleder for «Rydderevolusjonen». Her med Mads Clemmetsen og Ingrid Vik Lysne. Foto: Sebastian Ludvigsen Vis mer

Ny jobb

Sammen med ekspertteamet Ingrid Vik Lysne og Mads Clemmetsen skal hun hjelpe familier med å få et ryddigere hjem.

Programmet skal handle om at trioen besøker ulike familier som sliter med å kvitte seg med ting, og som lever i et konstant rot og kaos.

- Vi besøker familier som virkelig trenger hjelp til å gi slipp på ting, slik at de får et enklere og bedre liv. Det er forskjellige grunner til at de vi hjelper sliter med å gi slipp, og jeg er virkelig imponert over innsatsen til familiene vi besøker, vi ber de tross alt om å gi slipp på halvparten av tingene sine, forteller Desta Marie Beeder i pressemeldingen.

SKAL RYDDE OPP: Trioen skal besøke familier som sliter med å kvitte seg med ting. Foto: Sebastian Ludvigsen
SKAL RYDDE OPP: Trioen skal besøke familier som sliter med å kvitte seg med ting. Foto: Sebastian Ludvigsen Vis mer

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, legger ikke skjul på at de har gledet seg til dette programmet.

- Det er noe alle kommer til å kjenne seg igjen i, det at vi har for mye ting. Vi håper at programmet gir inspirasjon, ryddeglede og masse nyttige tips på veien, forteller hun.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Mer harmonisk liv

Beeder håper programmet kan inspirere.

- Jeg håper programmet kan inspirere alle de der hjemme til å virkelig ta en gjennomgang av tingene sine, beholde det de virkelig elsker og trenger, og gi slipp på resten slik at man får et litt mer harmonisk liv, forteller Beeder.

Det var i 2018 at Deste Marie Beeder begynte som programleder i «God morgen Norge». Sommeren samme år var hun også medprogramleder i «God sommer Norge». Beeder debuterte på TV 2 i 2011.

Hun har tidligere vært værmelder på kanalen samt jobbet i TV 2s søsterselskap Vimond.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer