Tilbake til rockerøttene: Johnny Depp er en av verdens mest suksessrike filmstjerner. Men gir seg ikke med det. Nå vil han satse på en karriere som rockemusiker. Her fotografert i anledning premieren på han siste film, actionkommedien "Mortdecai" Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA
Tilbake til rockerøttene: Johnny Depp er en av verdens mest suksessrike filmstjerner. Men gir seg ikke med det. Nå vil han satse på en karriere som rockemusiker. Her fotografert i anledning premieren på han siste film, actionkommedien "Mortdecai" Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURAVis mer

Ny karriere for Johnny Depp

Godt hjulpet av veteranene Alice Cooper og Joe Perry satser filmstjernen Johnny Depp på rockekarriere.

(Dagbladet): Johnny Depp skal tilbake til rockekarrieren. Og det er ikke hvem som helst skuespillerstjerna nå har dannet band med.

Hollywood Vampires, kaller nyskapningen seg, og foruten Depp er rockelegendene Joe Perry fra Aerosmith og Alice Cooper med på laget.

I følge avisa The Guardian, og Alice Coopers egen nettside, skal supergruppa opptre på en rockefestival i Rio de Janeiro, på samme kveld som Queens of The Stone Age og System Of A Down. Et album skal også være ferdig innspilt.

Bandet oppstår bare en måned etter at Johnny Depp fortalte The Guardian hvor forferdelig det er at filmskuespillere bruker karrieren sin for å bli kjent innen musikk.

«Hele greia er sykt, det gjør meg kvalm» sa Depp dengang.

Superstjerna drev med musikk før han slo gjennom som skuespiller, og har i flere filmer vist at han kan synge, senest i den snart kinoaktuelle «Into the Woods».

Valget av navnet Hollywood Vampires er en honnør til de originale The Hollywood Vampires, en gruppe bestående av berømte musikere, blant annet Harry Nilsson, John Lennon og Ringo Starr. Bandet stilte spesielle krav til sine nye medlemmer - for å initieres måtte man kunne drikke de resterende medlemmene under bordet.