Justin Hartley:

Ny kjæreste etter sjokkbruddet

Lykken smiler for skuespilleren etter skandalen.

NY FLAMME: Skuespilleren Justin Hartley viste stolt fram sin nye kjæreste på Instagram, i anledning nyttårsaften. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB
NY FLAMME: Skuespilleren Justin Hartley viste stolt fram sin nye kjæreste på Instagram, i anledning nyttårsaften. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere som sperret opp øynene i slutten av 2019 da det ble kjent at stjerneparet Justin Hartley (43) og Chrishell Stause (39) skulle skilles. Paret møtte hverandre i 2013, og giftet seg fire år seinere.

Bruddet skapte store overskrifter i pressen over hele verden, fordi bruddet skjedde uten Chrishells viten og vilje.

Det hele foregikk nemlig på en noe utradisjonell måte, der Hartley informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding. Det hele fikk man se i realityserien «Selling Sunset»

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter seinere visste hele verden det, sa 39-åringen, ifølge People.

Bekrefter forhold

I tida etter har man sett en god del til Stause, som kanskje er aller best kjent for sin rolle i den nevnte realityserien «Selling Sunset». I høst har hun også vært å se i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

I starten av desember bekreftet hun også at hun hadde funnet kjærligheten igjen, og er i dag i et forhold med Keo Motsepe (31) - en av proffdanserne i «Dancing With the Stars».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer