Angelina Jolie og Brad Pitt:

Ny krangel

Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse ble fullbyrdet i fjor, men det betyr ikke at saken er ferdig.

KREVER NY DOMMER: Det er gått fire år siden Angelina Jolie og Brad Pitt annonserte at de skulle skilles. Den dag i dag er fremdeles ikke saken over mellom dem. Foto: NTB scanpix
KREVER NY DOMMER: Det er gått fire år siden Angelina Jolie og Brad Pitt annonserte at de skulle skilles. Den dag i dag er fremdeles ikke saken over mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det blitt heftig spekulert på om Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (56) har lagt den turbulente skilsmissen bak seg. Duoen giftet seg i 2014 etter å ha vært kjærester i ni år, men i 2016 var det spikeren i kista for ekteskapet.

Det hele endte som kjent i en bitter strid, som ble begynnelsen på en lang kamp om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn.

To år seinere, i desember 2018, kom Jolie og Pitt endelig til enighet om omsorgsfordelingen, noe som også skal ha påvirket forholdet deres til det bedre.

Men dette var overhodet ikke punktum i rettssaken om skilsmissen deres.

Mandag ble det nemlig kjent at Jolie har bedt om å få dommeren fjernet fra saken. Ifølge nyhetsbyrået AP mener «Maleficent»-stjerna og hennes advokater at den private dommeren, John W. Ouderkirk, er partisk.

Ifølge AP har det kommet fram at dommeren skal ha hatt et slags forretningsforhold med en av advokatene som jobber for Brad Pitt.

Pitt vil beholde dommeren

Det blir også hevdet i rettsdokumentene, som er sendt inn av Jolies advokater, at dommeren har vært for langsom og at han ikke har klart å skille mellom nåværende, pågående og tidligere forhold med Pitts advokater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer