Melania Trump:

Ny lekkasje: - Overrasket over Beyoncé-bilde

Nytt lydklipp kaster lys over hva førstedame Melania Trump skal ha følt om at magasinet Vogue valgte sangstjerna Beyoncé til å pryde forsiden.

TOK OPPTAK I SKJUL: Førstedame Melania Trumps tidligere rådgiver, Stephanie Winston Wolkoff, har skrevet bok om forholdet deres. Nå er et nytt opptak delt med NBC News. Foto: Drew Angerer/AFP/NTB.
TOK OPPTAK I SKJUL: Førstedame Melania Trumps tidligere rådgiver, Stephanie Winston Wolkoff, har skrevet bok om forholdet deres. Nå er et nytt opptak delt med NBC News. Foto: Drew Angerer/AFP/NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har førstedame Melania Trumps privatliv blitt brettet ut ved en rekke anledninger, i forbindelse med at hennes tidligere venninne og assistent Stephanie Winston Wolkoff har skrevet bok om forholdet deres.

Boka «Melania and Me» er i stor grad basert på hemmelige lydopptak som er gjort av førstedamen. Melania Trump har i tidligere opptak uttalt seg om blant annet forholdet til stedattera Ivanka.

Denne gangen er det sangstjerna Beyoncé Knowles-Carter og magasinet Vogue det prates om.

September-forsiden

I opptaket gir Melania Trump uttrykk for at hun er overrasket over magasinets valg om å la Beyoncé fronte Vogues september-forside i 2018, ifølge NBC News.

Kanalen har publisert opptaket.

I opptaket prates det også om at Beyoncé skal ha fått komme med redaksjonelle innspill, samt magasinet og sangstjernas ansettelse av en svart fotograf til å ta forsidebildet, ifølge kanalen.

Opptak

- Anna (Wintour, sjefredaktør i Vogue, red.anm.) ga septemberutgaven av Vogue - komplett, komplett, komplett til Beyoncé, sier førstedamen i opptaket som kanalen har publisert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer