Ivanka Trump:

Ny Twitter-blemme

Ivanka Trumps sitering skaper furore på Twitter.

FEIL: Ivanka Trump forsøkte å forsvare faren, da hun denne uka la ut et sitat omhandlende riksrettstiltaler og -høringer. Problemet var bare at forfatteren av sitatet mente det motsatte av det hun trodde. Foto: NTB scanpix
FEIL: Ivanka Trump forsøkte å forsvare faren, da hun denne uka la ut et sitat omhandlende riksrettstiltaler og -høringer. Problemet var bare at forfatteren av sitatet mente det motsatte av det hun trodde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

USAs president, Donald Trump (73) er nå inne i sin tøffeste tid siden han ble president i 2017. Det foregår nemlig en riksrettsprosess mot ham, der oppsiktsvekkende detaljer og påstander om hans sittende periode som president har dukket opp.

I mer enn ei uke har Demokratene i Representantenes hus holdt høringer, og nå skal de i løpet av noen dager bestemme seg for hva de vil gjøre. Dersom de vil stille presidenten for riksrett, vil Senatet avgjøre skyldspørsmålet videre.

Der har republikanerne flertall, i motsetning til i Representantenes hus, og trolig er det derfor Trump ikke frykter det. Likevel har det utvilsomt vært en stressede uke for familien, og presidentens datter, Ivanka Trump (38), prøvde nylig å ta brodden av situasjonen, ved å legge ut et sitat på Twitter i farens forsvar.

«A decline of public morals in the United States will probably be marked by the abuse of the power of impeachment as a means of crushing political adversaries or ejecting them from office - Alexis de Tocqueville, 1835», skrev 38-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer