Zach Braff og Florence Pugh:

Nye bilder vekker oppsikt

Stemningen mellom eksene er tilsynelatende god.

EKSER OG KOLLEGAER: Florence Pugh spiller i filmen «A Good Person», som Zach Braff har regissert. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
EKSER OG KOLLEGAER: Florence Pugh spiller i filmen «A Good Person», som Zach Braff har regissert. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerne Zach Braff (47) og Florence Pugh (27) var lenge et hett stjernepar i Hollywood.

Romanseryktene begynte å svirre i 2019, og i løpet av forholdet ble det også spekulert på om stjernene hadde giftet seg i hemmelighet. I fjor kom derimot nyheten om at Braff og Pugh hadde gått hver til sitt.

Denne helga ble Braff observert på middag sammen med Pughs familie, noe som har skapt overskrifter de siste dagene.

«DON'T WORRY DARLING»: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

Fotografert med familien

Lørdag knipset paparazzifotografene bilder av Braff som forlot en restaurant i New York sammen med Pughs foreldre Deborah og Clinton og bestemoren hennes, Pat.

Flere medier har omtalt de nye bildene, deriblant People og Page Six.

Ifølge Page Six skal det være god stemning mellom eksparet, og begge er for tida aktuelle med filmen «A Good Person» - Braff på regi og Pugh som skuespiller.

De kunne tilsynelatende bekrefte den gode stemningen da de stilte opp på rød løper sammen i forbindelse med filmen tidligere denne måneden. På bildene holder Braff rundt eksens midje.

Nylig holdt heller ikke Braff tilbake på gode ord om Pugh i et intervju med Independent.

- Jeg skrev «A Good Person» for Florence. Florence var partneren min på det tidspunktet og hun er bare … Altså alt talentet hennes! Jeg tenkte: «Jeg må skrive noe for henne», sa han til nettstedet.

POSERTE SAMMEN: Florence Pugh og eksen Zach Braff promoterer for tiden sin nye film. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
POSERTE SAMMEN: Florence Pugh og eksen Zach Braff promoterer for tiden sin nye film. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer

I januar kalte han også ekskjæresten for den mest talentfulle skuespilleren i dag.

- Jeg synes helt enkelt at hun er den beste skuespilleren i hennes generasjon. Hun er magnetisk. Du kan ikke ta øynene av henne, sa han til Vogue.

Forsvarte aldersforskjellen

I løpet av forholdet måtte paret tåle mye pepper for sin aldersforskjell på 20 år.

Ved flere anledninger har Pugh sett seg nødt til å forsvare forholdet. I 2020 delte Pugh en video på Instagram, der hun forklarte at hun mottar enorme mengder med hets.

Både kritikken og hyllesten hagler etter Liam Paynes oppmøte på den røde løperen til dokumentarfilmen «All of those voices». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Scanpix. Vis mer

- Jeg er 24 år gammel. Jeg trenger ikke at dere forteller meg hvem jeg skal og hvem jeg ikke skal elske, jeg ville aldri i livet fortalt noen hvem de kan og ikke kan elske. Det er ikke din plass, forklarte Pugh på Instagram, ifølge People.

- Hetsen som dere retter mot ham er også hets rettet mot meg, og jeg vil ikke ha slike følgere (På Instagram, journ.anm.). Jeg vil ikke vokte over kommentarene jeg får hver gang jeg poster et bilde av ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer