Eddie Hassell

Nye detaljer i stjernas drapssak

Forrige uke ble Hollywood-stjerna Eddie Hassell drept. Nå er en mann siktet i saken.

NYE DETALJER: En person er nå mistenkt for drapet på Hollywood-stjerna Eddie Hassell, som ble skutt og drept forrige helg. Foto: Danny Moloshok / AP / NTB
NYE DETALJER: En person er nå mistenkt for drapet på Hollywood-stjerna Eddie Hassell, som ble skutt og drept forrige helg. Foto: Danny Moloshok / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka kom den tragiske nyheten om at Hollywood-stjerna Eddie Hassell var blitt drept. Skuespilleren, best kjent for sine roller i «Surface», «Devious Made» og den Oscar-nominerte filmen «The Kids Are All Right», ble søndag forrige uke funnet i Grand Praire i Texas med skuddskader.

Klokka ti på ett om natta, rykket politiet ut til en skyteepisode. Der fant de den 30 år gamle skuespilleren som var blitt skutt flere steder.

Han ble raskt fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Mistenkt

Drapsmotivet var ikke kjent, og politiet ba om hjelp fra offentligheten i form av en dusør på 2500 amerikanske dollar for opplysninger i saken.

Nå kan politiet imidlertid avsløre at en 18 år gammel mann er siktet og arrestert for drapet på Hollywood-stjerna. Det melder Variety.

Mannen sitter for tida fengslet i Grand Praire Detention Center, med en kausjon satt til 500 000 amerikanske dollar.

Ifølge Variety har politiet en teori om at Hollywood-stjerna skal ha blitt utsatt for et tilfeldig ran, som altså endte i drap. Saken er nå henvist til distriktsadvokatkontoret i Tarrant County, og er fortsatt under etterforskning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer