Ivana Trump:

Nye detaljer: - Kunne knapt gå

Restauranteier røper nye detaljer om avdøde Ivana Trump.

NYE DETALJER: Ivana Trump gikk bort tidligere denne uka. Her er hun avbildet i New Yorks gater denne sommeren. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB
NYE DETALJER: Ivana Trump gikk bort tidligere denne uka. Her er hun avbildet i New Yorks gater denne sommeren. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kveld norsk tid kom nyheten om at tidligere president Donald Trumps ekskone, Ivana Trump, hadde gått bort. Hun ble 73 år gammel.

Kort tid etter ble det kjent at Trump døde som følge av en fallulykke, hvor hun skal ha pådratt seg slagskader på overkroppen. Hun ble deretter funnet livløs i leiligheten sin på Manhattan.

Trump har bodd i New York i flere år, og nå forteller en restauranteier om siste gang han møtte den avdøde 73-åringen.

IVANA TRUMP: President Donald Trumps første kone, Ivana, tok på seg æren for eksmannens Twitter-bruk. - Han spør meg fortsatt om råd, sa hun i et intervju med CBS. Video: CBS via CNN Vis mer

- Kunne nesten ikke gå

I de seinere åra har hun jobbet med drift av hoteller og kasinoer i USA, og skal ha hatt en formue på 100 millioner dollar, som tilsvarer over én milliard norske kroner, før sin død, ifølge InTouch Weekly.

De seineste månedene har Trump blitt observert flere ganger i New York, både på shoppingturer og restaurantbesøk. For to uker siden gjestet hun den eksklusive italienske restauranten Primola.

Nå forteller eieren Giuliano Zulian om hennes siste besøk.

- Hun så ikke ut til å være i god form. Hun kunne nesten ikke gå, forteller Zulian til People.

MAI: Da Ivana ble fotografert under en shoppingtur i mai, måtte hun få hjelp i form av støtte hele veien. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB
MAI: Da Ivana ble fotografert under en shoppingtur i mai, måtte hun få hjelp i form av støtte hele veien. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB Vis mer

Hun skal heller ikke ha spist maten som ble servert under besøket, men skal i stedet ha tatt med seg maten hjem.

- Det var så trist å se henne slik. Men til tross for at hun ikke hadde det bra, var hun fremdeles veldig søt og høflig mot alle, sier Zulian videre.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

Hyllet ekskona

Ivana var gift med USAs tidligere president fra 1977 til 1992, og sammen fikk de barna Ivanka, Eric og Donald Trump jr.. I 1992 gikk de imidlertid fra hverandre.

«Jeg er veldig lei for å måtte informere alle som elsket henne, og det er mange, om at Ivana Trump har gått bort i sitt hjem i New York City», skrev Donald Trump i en uttalelse torsdag.

Som kona til den eksentriske milliardæren Donald Trump, ble hun raskt en av de mest kjente og omtalte konene i New Yorks offentlighet. I etterkant av skilsmissen trakk hun seg i stor grad unna rampelyset, men har likevel vist seg flittig både for presse og fans.

Totalt har hun fire ekteskap bak seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer