Portia de Rossi og Steven Seagal:

Nye sjokkanklager: - Dro ned buksesmekken foran meg

Nok en skuespiller retter anklager om sextrakassering mot Steven Seagal.

TØFFE ANKLAGER: TV-stjerna Portia de Rossi hevder at skuespiller og filmskaper Steven Seagal sextrakasserte henne under en audition for en filmrolle. Foto: NTB scanpix
TØFFE ANKLAGER: TV-stjerna Portia de Rossi hevder at skuespiller og filmskaper Steven Seagal sextrakasserte henne under en audition for en filmrolle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av oktober kunne The New York Times avsløre at filmprodusenten Harvey Weinstein (65) skal ha bedrevet sextrakassering mot kvinner gjennom tre tiår.

Siden den gang har snøballen fortsatt å rulle med uforminsket styrke, og en rekke andre Hollywood-topper og bransjenavn er blitt gjenstand for lignende anklager.

Foreløpig er «Scandal»-stjerna Portia de Rossi (44) den siste kvinnen i rekka som har rettet grove anklager om seksuell trakassering mot en mektig mann i filmbransjen.

Seint onsdag kveld publiserte hun et innlegg på Twitter der hun forteller om det som skal ha vært et svært ubehagelig møte med skuespiller og filmprodusent Steven Seagal (65).

«Visste ikke om han var din type»

I Twitter-innlegget beskriver hun hvordan Seagal skal ha utnyttet sin maktposisjon overfor henne i forbindelse med en filmrolle de Rossi hadde prøvespilt for.

- Min siste audition for en Steven [Seagal]-film fant sted på kontoret hans. Han fortalte meg hvor viktig det var å ha kjemi utenfor lerretet, mens han fikk meg til å sette meg ned og dro ned glidelåsen i skinnbuksene sine, begynner stjerna, før hun avslutter innlegget på følgende vis:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer