På stamstedet: "Delicatessen" på Grünerløkka har lenge vært et favorittspisested for Synnøve Skarbø. Hun bestiller som oftest tapas, gjerne med scampi eller asparges i sitronolje.

Foto: Nina Hansen / Dagbladet
På stamstedet: "Delicatessen" på Grünerløkka har lenge vært et favorittspisested for Synnøve Skarbø. Hun bestiller som oftest tapas, gjerne med scampi eller asparges i sitronolje. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Nyforelsket i åtte år yngre kjæreste

Programleder Synnøve Skarbø (40) nektet å drikke kaffe med kjæresten fordi han var åtte år yngre. Nå er hun glad hun ombestemte seg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Åh, det blir deilig! I neste uke reiser vi til Thailand. Kun han og jeg. Bare flyturen gleder jeg meg til. Da skal vi sitte og drikke vodkatonic, og prate, og åh! Nå blir jeg bare enda mer forelsket!

Synnøve Skarbø, TVNorges mest profilerte programleder, og for noen år siden en av landets mest profilerte single, klapper hendene sammen, gliser. Og selv om de mørke solbrillene dekker øynene, er det ganske sikkert at de stråler.

- Det er sommer, utbryter hun like etter, før hun trekker inn pollen og blomsterstøv med et entusiastisk «mmm» på benken utenfor restauranten Delicatessen på Grünerløkka, og lener hodet bakover mot sola.

For ett år siden var det med sorg i hjertet at vestlendingen hørte fuglene kvitre og så gresset spire. Det var den siste våren. Den siste sommeren. Den siste høsten, det siste alt. I november fylte den tidligere værdama 40 år. Sammen med samboeren Per-Øyvind satt hun på et hotellrom i Paris med en gedigen champagneflaske og med gråten i halsen. Hva hadde skjedd? Var hun ikke nettopp tretti? Var hun ikke akkurat den samme nå som da? Skulle hun tilhøre denne gjengen? 40-åringene?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn