Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nyforelsket i åtte år yngre kjæreste

Programleder Synnøve Skarbø (40) nektet å drikke kaffe med kjæresten fordi han var åtte år yngre. Nå er hun glad hun ombestemte seg.

På stamstedet: "Delicatessen" på Grünerløkka har lenge vært et favorittspisested for Synnøve Skarbø. Hun bestiller som oftest tapas, gjerne med scampi eller asparges i sitronolje.

Foto: Nina Hansen / Dagbladet
På stamstedet: "Delicatessen" på Grünerløkka har lenge vært et favorittspisested for Synnøve Skarbø. Hun bestiller som oftest tapas, gjerne med scampi eller asparges i sitronolje. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Åh, det blir deilig! I neste uke reiser vi til Thailand. Kun han og jeg. Bare flyturen gleder jeg meg til. Da skal vi sitte og drikke vodkatonic, og prate, og åh! Nå blir jeg bare enda mer forelsket!

Synnøve Skarbø, TVNorges mest profilerte programleder, og for noen år siden en av landets mest profilerte single, klapper hendene sammen, gliser. Og selv om de mørke solbrillene dekker øynene, er det ganske sikkert at de stråler.

- Det er sommer, utbryter hun like etter, før hun trekker inn pollen og blomsterstøv med et entusiastisk «mmm» på benken utenfor restauranten Delicatessen på Grünerløkka, og lener hodet bakover mot sola.

For ett år siden var det med sorg i hjertet at vestlendingen hørte fuglene kvitre og så gresset spire. Det var den siste våren. Den siste sommeren. Den siste høsten, det siste alt. I november fylte den tidligere værdama 40 år. Sammen med samboeren Per-Øyvind satt hun på et hotellrom i Paris med en gedigen champagneflaske og med gråten i halsen. Hva hadde skjedd? Var hun ikke nettopp tretti? Var hun ikke akkurat den samme nå som da? Skulle hun tilhøre denne gjengen? 40-åringene?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?